radul
Membru Senior
Am de dat urmatoarele:
4 Modemuri ADSL primite de la fostul Romtelecom:
Modem (Router XDLS) Huawei HG 658 nou sigilat
Modem (Router XDLS) Huawei HG 658 nou nefolosit, dar cutia desigilata
Modem ADSL Huawei HG 655b – asta e cam bulk asa si nici nu arata prea bine, dar functional
Modem ADSL Alcatel /Thomson ST 516 v6 tot bulk
Modem ADSL Netgear am la el 2 alimentatoare format UK , la unul din ele ofer adaptor. – A functionat ireprosabil cu o conexiune ADSL de la RTC.
Switch Trendnet TE 100-S5P+ Vers B1 -
Router Trendnet TEW 431 BRP/E vers 1.02 – nu gasesc deocamdata alimentatorul la el, dar daca e cineva chiar interesat il voi gasi -
Placa de sunet Creative Sound blaster Audigy 2 ZS
Placa de sunet Creative Sound blaster live
5 sateliti de la un fost sistem 5.1 Creative sound works
Sharkoon HDD vibe fixer – suspensie elastica pt HDD 3,5” sa instaleaza in bay ul de 5,25”
Sharkoon HDD vibe fixer 2 – sunt practic 2 bare de silicon care se ataseaza pe laterala HDD ului.
Placa video ATI X 800 pro cu un sistem de racire modificat de mine (chiar nu mai stiu cum se numeste radiatorul ala custom care e pe ea acum )
Sharkoon cablu Y 3 pini la 3 pini
Sharkoon calblu extensie 3 pini 40 cm lungime
Sharkoon suruburi de cauciuc 4 suruburi / punga
Sharkoon cablu adaptor de la 4 pini la 3 pini
4 placi retea diverse din care una wireless - Trendnet TEW 423 PI
Detector radar Whistler Taladega – destul de răpănos, dar functional.
Telefon Android HTC PICO (sau Explorer) bootloader deblocat are un rom original pe el. Capacul din spate e rupt. Bateria e buna, tine decent de bine.
Telefon Android Samsung Galaxy ACE, are un rom oarecare indian instalat.
HTC 8x windows phone 8.1 si cu asta va ramane – Microsoft a anuntat ca nu va face upgrade de Win 10 pt acest model.
Daca aveti nevoie de ceva, spuneti-mi si oferiti voi cat credeti de cuviinta. As vrea sa le trimit cu Fan curier, care costa aprox 20 de lei/plic/colet/primul kg, nu am timp sa merg la Posta.
4 Modemuri ADSL primite de la fostul Romtelecom:
Modem (Router XDLS) Huawei HG 658 nou sigilat
Modem (Router XDLS) Huawei HG 658 nou nefolosit, dar cutia desigilata
Modem ADSL Huawei HG 655b – asta e cam bulk asa si nici nu arata prea bine, dar functional
Modem ADSL Alcatel /Thomson ST 516 v6 tot bulk
Modem ADSL Netgear am la el 2 alimentatoare format UK , la unul din ele ofer adaptor. – A functionat ireprosabil cu o conexiune ADSL de la RTC.
Switch Trendnet TE 100-S5P+ Vers B1 -
Router Trendnet TEW 431 BRP/E vers 1.02 – nu gasesc deocamdata alimentatorul la el, dar daca e cineva chiar interesat il voi gasi -
Placa de sunet Creative Sound blaster Audigy 2 ZS
Placa de sunet Creative Sound blaster live
5 sateliti de la un fost sistem 5.1 Creative sound works
Sharkoon HDD vibe fixer – suspensie elastica pt HDD 3,5” sa instaleaza in bay ul de 5,25”
Sharkoon HDD vibe fixer 2 – sunt practic 2 bare de silicon care se ataseaza pe laterala HDD ului.
Placa video ATI X 800 pro cu un sistem de racire modificat de mine (chiar nu mai stiu cum se numeste radiatorul ala custom care e pe ea acum )
Sharkoon cablu Y 3 pini la 3 pini
Sharkoon calblu extensie 3 pini 40 cm lungime
Sharkoon suruburi de cauciuc 4 suruburi / punga
Sharkoon cablu adaptor de la 4 pini la 3 pini
4 placi retea diverse din care una wireless - Trendnet TEW 423 PI
Detector radar Whistler Taladega – destul de răpănos, dar functional.
Telefon Android HTC PICO (sau Explorer) bootloader deblocat are un rom original pe el. Capacul din spate e rupt. Bateria e buna, tine decent de bine.
Telefon Android Samsung Galaxy ACE, are un rom oarecare indian instalat.
HTC 8x windows phone 8.1 si cu asta va ramane – Microsoft a anuntat ca nu va face upgrade de Win 10 pt acest model.
Daca aveti nevoie de ceva, spuneti-mi si oferiti voi cat credeti de cuviinta. As vrea sa le trimit cu Fan curier, care costa aprox 20 de lei/plic/colet/primul kg, nu am timp sa merg la Posta.