All Your Base Are Belong To Us

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
Nu stiu cat de mult sunteti voi obisnuiti cu engleza pocita peste limitele oricarei imaginatii (aka cea in dialect taiwanez) dar eu pot sa spun ca mi-au trecut destule manuale de placi de baza facute acolo, in orient... si de foarte multe ori am avut parte de izbucniri in raset salbatic. Totusi am reusit sa dau peste ceva care nu mi-a starnit nici macar un zambet... cat o curiozitate imensa pentru ceea ce vrea producatorul urmatoarei reclame sa spuna.

VAPO enaporation™ anyone? :biggrin: Adica daca mai aveti - mai post-ati.

BTW: Engrish rulz! :rulez:
 

Attachments

Scytale

Twisted Mentat
Joined
Aug 14, 2004
Location
Bucuresti
La inceput am crezut ca textul a fost tradus de un program din 'fo limba asiatica in engleza, dar sunt greseli lexicale acolo pe care un program nu le-ar face (de ex. it's in loc de its). Deci a fost tradus de un bou.
 

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Location
sub masă
Nu numai asiaticii sunt buni vorbitori de engris. Nu are legatura stricta cu subiectul, insa asta e comentariul unui programator rus la un bug:
Comment
this not bag in this mission not is known in what lagery Дyadokh and player is must find it - then to free, if you at once found it and freed means in by a friend lagere of it it is not and to go there not necessarily
ps: mai postasem asta si in alta parte, da' poate nu vazuse toata lumea:tongue:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Promit că o să scanez şi o să postez aici un set de prezentări în limba "română", traduse din italiană, aşa cum mi-am putut da seama. Sunt de-a dreptul uluitoare!
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Odiseea continuă... Până la urmă o să le pun pe toate cele 10, dar mă opresc deocamdată pentru că risc să creez un monopol şi să supăr pe cineva...
 

Attachments

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Location
Bucuresti
Recomand cui are posibilitatea sa vada LOTR in varianta DVD piratata din China, a carei subtitrare in engleza este de fapt traducerea din chineza a variantei initiale. De exemplu, Gandalf the Grey este numit... Grey Magic Person Gandofu! :biggrin:
 

Edis0n

addiction syndrome
Joined
Aug 2, 2004
Location
Menlo Park
www.luxman.co.jp

Dear customers,

Please note that our English homepage closed due to reconstruction.
We are apologize for any inconvinence may caused,please wait for a moment.
Thank you for your kind attention.
 
Top Bottom