Windows phone - aplicatii, nu jocuri...

Mie-mi place la control-ul de pe Android că-ți face și pause la foobar când primești un apel. Doar că uneori cam papă baterie.
 
Precum spuneam: ... cu Androidu' vostru. :D
In alta ordine de idei: pus Fb2000 sa cante prin KS si redirectat outputul printr-o interfata audio virtuala catre ARTA. Facut masuratori ca sa ma conving ca totul e ok. Versiunile anterioare de FB2000 erau dezastru, d'aia nici nu-mi puneam problema sa-l folosesc. :)
Totusi sper sa apara odata si pe Lumia un ceva cu care sa controlezi Winamp. :(
 
Eu folosesc ăsta de ceva timp și-i excelent. Este compatibil iOS, Android şi Windows Phone. Are telecomenzi pentru absolut tot, inclusiv funcții PC gen shutdown/lock/etc, foobar, winamp, netflix, youtube, etc.


 
Au reusit sa-si bata joc de Whatsapp, dupa ultimul update. Acum astept un nou update care (sa speram ca) va repara ceea ce tocmai au stricat. :zbang:
 
Ce anume s-a intamplat? Vad ca acuma imi zice si al meu ca a gasit un update la Whatsapp, dar inca nu i-am dat sa-l faca. :B
 
A disparut tabul de Favorites. Ca sa-ti vezi contactele trebuie sa-i dai chat, add chat, dupa aia trebuie sa faci scroll pana la contact deoarece a disparut posibilitatea de a tasta prima litera si a sari direct la contactele respective. Nu mai pot sa-mi modific statusul si nici nu-l mai vad pe al celorlalti. Porcarii de genul. :(

A, si in profile nu mai poti sa introduci decat nick-ul. Atat.
 
Nu imi aduc aminte daca am mai intrebat... Daca da, iertati Tanti Roza. :D La un telefon care are si busola (senzor magnetic), stie sa roteasca automat hartile default (Here sau Moft) dupa nord? Adica daca stai cu mobilul la orizontala si te rotesti, hartile se rotesc si ele pe display a.i. nordul sa ramana nord?
 
Orice soft de diagnoza ar trebui sa raporteze daca senzorul exista si daca functioneaza corect. Ce scrie pe net... :(
 

Attachments

  • ckit.png
    ckit.png
    49.1 KB · Views: 15
Busolele de pe telefoane sunt... orientative. O eroare de +/- 45 de grade e ceva normal. Adică pui telefonul pe masă (fără ceva metalic pe lângă) și te uiți cum se schimbă azimutul; și nici măcar către direcția corectă :).
 
:sad:

...Sau vorba audiofilului: inseamna ca sistemul tau nu e destul de performant. Ce cablu folosesti la incarcator? :dracu:
 
Back
Top