1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

web'n'walk - internet pe mobil Cosmote

Discussion in 'Comunicații' started by LNT, Oct 3, 2010.

 1. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Mi-am activat opțiunea asta dar nu pot folosi decât opera mini wnw (o porcărie verde) sau browserul implicit al telefonului (altă porcărie). Opera mini cel original nu merge, mail for exchange nu merge, yahoo mail nu merge. Care să fie problema și cum o pot rezolva?

  Serviciul clienți e de toată jena, i-am explicat don'șoarei ce se întâmplă și ea mi-a răspuns că merge. :what: Ok zic, nu vrea cu opera, dar clientul de email ce are? Păi merge. Cum merge dacă nu merge? Păi instalați un client IM și vedeți dacă merge. :hmm:
  În momentul ăla i-am mulțumit pentru ajutorul deloc ajutător oferit și am închis. Bleah.

  Acum de ce nu merg celelalte aplicații? Pot intra pe orice fel de adresă fără problemă, dar cum facă să meargă Opera original? Și mai mult, clientul de email.
  Chestia e că pe wireless funcționează toate, pe wnw nu vor. Telefonul este E72

  HELP! :nervos:
   
 2. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Lol, cred că ai avut toate problemele posibile cu telefonul ăsta :smile:.

  Din câte îmi aduc aminte, Opera Mini cu setări default se conectează la serverele Opera, unde fac ăia un fel de proxy, care mai micșorează din pagini. Vezi dacă există ceva progrămele gen ping și telnet pentru telefonul ăla, să poți să diagnostichezi mai bine. Sună a DNS bușit sau porturi închise, da' naiba știe de fapt. Ai setat APN-ul care trebuie?
   
 3. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Web'n'Walk-ul de la Cosmote nu prea e internet pe mobil ci mai degraba un portal care iti permite sa vizitezi niste site-uri. Ceva de genul cum era/e Vodafone Live. Singura posibilitate de a accesa Exchange/IM/etc. este sa iti activezi extraoptiunea de Mobile Internet (3-4 euro/12 mb lunar).
   
 4. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Ah, acum am văzut și descrierea serviciului. Într-adevăr, e doar acces la portalul lor, iar Opera Mini wnw e probabil legată la un proxy de la ei. Asta trebuia să-ți zică tanti aia când ai sunat.
   
 5. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Bullshit. Îi sunt și le spun să-l dezactiveze și să mă caute când 'or avea internet mobil.