Dacă-l las pe DHCP totul e ok, dar dacă vreu să pun IP static nu mai am acces - HTTP, FTP, torrent, nimic.
Din exterior merg toate, invers nu. Am dezactivat Firewall-ul, restart, nu s-a schimbat nimic.
Parca ai fi copil mic de la care procesul de extragere al informatiilor e mai dificil decat de la un spion rus intr-o camera de tortura:
- cine e W7 si ce legatura are cu subiectul?
- care trafic? nu iese nimic prin router sau ce?
- ce router?
- ce treaba are DHCP-ul (al cui DHCP) cu traficul? DHCP e modul in care obtii adresa de IP, traficul are treaba cu regulile din router sau firewall, hotaraste-te ce vrei
Esti prea vechi pe-aici ca sa deschizi un thread (de fapt doua) in care sa ceri ajutor si sa nu oferi absolut nici o informatie utila.
- Windows 7 instalat pe HTPC. L-am specificat, nu ştiu dacă are sau nu importanţă.
- Când HTPC-ul are setat IP dinamic totul e verde şi frumos, merge toate. Când setez IP static nici un calculator din reţea nu mai are acces la exterior (google.ro).
- Routerul e Asus WL500GP V2
Nu cred că pot face asta, din setările routerului adresele asignate sunt date începând cu 192.168.1.2, adică următoarea după cea a routerului. Asta era până acum şi m-am gândit să o pun pe cea pe care era synology-ul şi am reuşit să mă izolez, nu mai am acces. Văd diseară când ajung acasă, o să mă uit şi dacă pe wireless face la fel.
Ba poti face asta, tu spui ca problema e cand pui IP manual, nu prin DHCP. Daca pui IP manual poti pune orice vrei, inclusiv 192.168.1.1, adica cea a routerului. Vorbim de IP-ul de pe HTPC, nu cel de pe router.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.