VoIP cu terminație de fix

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
Olá.

Mă interesează un serviciu VoIP care să ofere în primul rînd număr de fix de România/București astfel încît să pot fi sunat, din rețelele de telefonie din România (mă interesează în mod special RDS/RCS și Romtelecom) la tarife locale (se poate și gratuit?).
Nu mă deranjează dacă-i pe bază de abonament atît timp cît funcționează.

Mulțam pentru timp și sugestii. :smile:
 

jarod

Super Moderator
Sugar daddy
Joined
Nov 27, 2003
Messages
1,604
Eu am încercat Voce Online de la Romtelecom şi Alonia. Le-am folosit doar de pe telefon (Android) cu diverşi clienţi. Am avut probleme cu ambele, dar înclin spre Romtelecom. În prezent, cu clientul nativ de Android (versiunea 2.3.5), pe Alonia nu merge (sună de 3 ori după care se-ntrerupe), iar pe Romtelecom n-am mai încărcat contul pentru că nu-s în stare să afişeze corect cât credit mai ai... Gratuit merge doar în reţea.

Ar mai fi şi Eurovoice.
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
Euvoice se pare că nu funcționează, cel puțin nu pentru prepaid. Pe Voce Online am cont, nu sună niciodată (pur-și-simplu nu pleacă apelul). Știu de Alonia, dar nu am încercat pentru că nu am putut să fac problem înainte.
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
Nu știu, nu-l pot accesa de la birou (blacklisting & such). Aș vrea VoIP pentru că am un router care știe de asta și pot în el un telefon „normal”. Mai mult, am și cîțiva clienți mobili pentru asta.
Plus că Skype e cam scump. Cel puțin pentru România. Deh...
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
Am încercat și eu Smartcall. Pe lîngă faptul că situl este bîntuit de fantome din alte secole (ultima actualizare 2007 sau, dacă vrei, 2050), nu mai reușesc să mă conectez la routerul SIP... Mi-e cam peste mînă să le dau bani în aceste condiții...

Alte idei? :smile:
 
Top Bottom