VoIP cu terminație de fix

Discussion in 'Ajutor: Comunicații' started by whiskas, Oct 16, 2011.

 1. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Olá.

  Mă interesează un serviciu VoIP care să ofere în primul rînd număr de fix de România/București astfel încît să pot fi sunat, din rețelele de telefonie din România (mă interesează în mod special RDS/RCS și Romtelecom) la tarife locale (se poate și gratuit?).
  Nu mă deranjează dacă-i pe bază de abonament atît timp cît funcționează.

  Mulțam pentru timp și sugestii. :smile:
   
 2. jarod

  jarod Super Moderator Sugar daddy

  Eu am încercat Voce Online de la Romtelecom şi Alonia. Le-am folosit doar de pe telefon (Android) cu diverşi clienţi. Am avut probleme cu ambele, dar înclin spre Romtelecom. În prezent, cu clientul nativ de Android (versiunea 2.3.5), pe Alonia nu merge (sună de 3 ori după care se-ntrerupe), iar pe Romtelecom n-am mai încărcat contul pentru că nu-s în stare să afişeze corect cât credit mai ai... Gratuit merge doar în reţea.

  Ar mai fi şi Eurovoice.
   
 3. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Euvoice se pare că nu funcționează, cel puțin nu pentru prepaid. Pe Voce Online am cont, nu sună niciodată (pur-și-simplu nu pleacă apelul). Știu de Alonia, dar nu am încercat pentru că nu am putut să fac problem înainte.
   
 4. termita

  termita Membru Senior

  ring2skype.com te ajuta cu ceva?
   
 5. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Nu știu, nu-l pot accesa de la birou (blacklisting & such). Aș vrea VoIP pentru că am un router care știe de asta și pot în el un telefon „normal”. Mai mult, am și cîțiva clienți mobili pentru asta.
  Plus că Skype e cam scump. Cel puțin pentru România. Deh...
   
 6. Iulius

  Iulius Membru

  Eu am folosit Smartcall pe telefon (Android). Nu am avut probleme.
   
 7. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Am încercat și eu Smartcall. Pe lîngă faptul că situl este bîntuit de fantome din alte secole (ultima actualizare 2007 sau, dacă vrei, 2050), nu mai reușesc să mă conectez la routerul SIP... Mi-e cam peste mînă să le dau bani în aceste condiții...

  Alte idei? :smile:
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice