Vînd set complet mobilă birou

Status
Not open for further replies.

wirespot

Membru Senior
Joined
Oct 13, 2006
Messages
667
Vînd set mobilă birou format din birou, corp cu sertare pentru depozitare şi 3x corpuri de tip dulap. Vedeţi pozele ataşate.

Făcute din PAL melaminat, culoare gri, stare foarte bună, solide. Birourile şi corpul cu sertare au picioare metalice, negre.

Dulapurile au chei pentru uşi (fiecare cu cheia lui). Înălţimea rafturilor se poate ajusta între mici limite mutînd suporturile.

Biroul are două elemente care se pot folosi separat (2 birouri), unul lîngă altul (birou de mărime dublă) sau în unghi drept cu o placă suplimentară, formînd un birou mare de colţ. Fiecare dintre elemente are sub tăblie o placă retractabilă de tip suport tastatură.

Cer 700 RON pentru tot setul. Nu asigur transportul, dar vă pot recomanda pe cineva în acest sens. Prefer să dau totul odată, nu pe bucăţi.

Dimensiuni:
* Element birou = 74x69 cm, 76cm înălţime. 148cm lăţime cînd elementele sînt puse unul lîngă celălalt. Placa pentru colţ are 80x80cm la centrul suprafeţei utile.
* Corp sertare: 100x45cm, 69cm înălţime.
* Corpuri rafturi: 40cm lăţime, 200cm înălţime. Fiecare corp are 5 rafturi care sînt cuburi cu latura spaţiului util de aprox. 35cm.
 

Attachments

wirespot

Membru Senior
Joined
Oct 13, 2006
Messages
667
Se adaugă un dulap dublu cu uşi, din acelaşi set. Dimensiuni ~200x80x40cm. Patru rafturi în partea de sus şi unul jos. Uşile au chei proprii. Rafturile se pot ajusta mai sus/jos între mici limite.

Preţ pentru tot setul: 900 RON. Puteţi mobila complet o cameră de firmă! Stare bună, curate, material solid.
 

Attachments

wirespot

Membru Senior
Joined
Oct 13, 2006
Messages
667
Încă mai e valabil. Nu-i nici o grabă, dar poate scap totuşi de ea. Poate ştiţi pe cineva care vrea să-şi mobileze ieftin o cameră de birou.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom