Verificare IP in Blacklist

Discussion in 'Ajutor: Comunicații' started by IceCub, Apr 27, 2013.

 1. IceCub

  IceCub Membru Senior Sugar daddy

  Salutare,

  Am o lista cu niste adrese IP luate din loguri generate de un server. IP-urile respective ar vrea sa le verific in cateva blacklist-uri si sa aflu cui apartin. Am gasit pe www.ipvoid.com exact ceea ce imi trebuie, dar problema este ca nu accepta decat cate o adresa IP o data si nu ma lasa sa ii dau o lista intreaga.
  Astazi am stat sa verific manual ~ 100 adrese IP, adunate in cateva zile, sa le triez pe cele legitime pentru a le trece intr-un whitelist ~ cu alte cuvinte, munca de "chinez". Noroc ca am gasit un search engine pentru IPVoid care merge adaugat la Firefox si accesat din meniul contextual, dar tot e munca de sisif.

  Stie careva de vre-un utilitar (Win/Linux) sau serviciu online care sa faca ceea ce vreau si sa accepte liste de IP-uri?

  Multumesc anticipat.
   
 2. wirespot

  wirespot Membru Senior

 3. IceCub

  IceCub Membru Senior Sugar daddy

  De whois stiam si am reusit sa incropesc un fel de bulk search cu whois+grep, dar nu-mi rezolva problema cu verificarea prin blacklisturi.
   
 4. jarod

  jarod Super Moderator Sugar daddy

  Vezi aici. Dacă pricep eu bine, poţi interoga (cu dig, de ex.) via DNS. Îţi "întorci" toate IP-urile şi încropeşti un script să le verifice. Eventual bagă şi un sleep 60 între două interogări.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice