Ventilatoare

1850 RPM, tu'ej nebun? :drool: Oricum, la 56.98 de lei mai bine iau două de alt fel, oricum nu stau cu urechea în calculici. Optim mi-e la 1000-1200 RPM. Da da, am mai scăzut standardele de acu' mulţi ani, în special pt. că aproape tot timpu'-s cu căşti.
GlideStream de unde?
 
Tot de acolo.
GT AP-15 merge excelent@5V (best performance @~33dB conform acelor teste). Plus că ai şi de bench în caz că... dar ziceai că de-alea ai deja :biggrin:. Plus că umblă vorba cum că astea ball bearing sunt mai fiabile decât cele sleeve. :doh:
 
De acord că GT-u' e fiabil, sunt convins, doar are DBB, dar 60 de lei... îmi trebuie 3, ajung la prețuri prea mari. Iar GS-urile și SS-urile au MTBF de 30k ore. Adică nu-s fiabile. :tongue:
Am găsit GS la furnizor, probabil ies undeva la 40 de lei bucata, dar nu mi se pare justificat pt. un SS cu petic de cauciuc (pe care oricum îl am eu la îndemână). Fcuk, what to do?

Dacă cumva ajung să iau GT (mă îndoiesc, depinde totuși de ce preț primesc), nu iau mai mare de 1150 RPM. Chiar nu-i justificat, cum ziceai, am și chestii mai serioase puse deoparte.
 
Dacă e cineva de prin Cluj sau de pe lângă care ar vrea ceva de pe http://www.tme.eu/ro/, urlaţi. Duminică vreau să trimit o comandă pt. diverse, de exemplu: grilaje 12cm - 2 lei bucata, filtre 12cm - 5 lei, identice cu cele care se găsesc la AtexPC şi Intend, unde costă 15 lei, cablu SATA de 75cm :smile:B) - 10 lei, etc.
 
Back
Top