radul
Membru Senior
Vând tastatură Keychron K4 Pro, varianta cu led alb și switch uri Keychron blue (hot swappable).
E folosită foarte puțin, o dau pentru ca formatul 96% nu mi se potriveste deloc. Problema principală e că nu nimeresc săgetile și nici tasta DEL și nici nu am de gând să-mi dezvolt memoria musculară, in condițiile in care e clar ca formatul 100% e fix ce-mi trebuie mie.
Switchurile sunt o încântare tactilă, auditivă și protopatică
, efectiv sunt cele mai plăcute switchuri pe care le-am folosit vreodată, în condițiile in care am și folosesc zilnic tastauri cu MX Cherry brown, red și silent red.
Din păcate nu-s pentru mine, ar fi mai potrivite pentru cineva care lucrează singur și tastatul nu deranjează pe nimeni.
400 de lei cu transport Fancurier inclus in pret.
E folosită foarte puțin, o dau pentru ca formatul 96% nu mi se potriveste deloc. Problema principală e că nu nimeresc săgetile și nici tasta DEL și nici nu am de gând să-mi dezvolt memoria musculară, in condițiile in care e clar ca formatul 100% e fix ce-mi trebuie mie.
Switchurile sunt o încântare tactilă, auditivă și protopatică

Din păcate nu-s pentru mine, ar fi mai potrivite pentru cineva care lucrează singur și tastatul nu deranjează pe nimeni.
400 de lei cu transport Fancurier inclus in pret.