Vand sursa Seasonic si router Cisco

madhorsefuzzy

Membru
Joined
Jun 14, 2005
Messages
122
Vand urmatoarele:

Sursa Seasonic 380W model SS-380HB, in garantie la pcfactory. Specificatii si poze aici - 130 RON

Router Cisco 851-K9, fara garantie - 160 RON

Contact PM.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
2,873
De ce n-ai vândut sursa acu' două săptămâni? :capu:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,973
Vand urmatoarele:

Sursa Seasonic 380W model SS-380HB, in garantie la pcfactory. Specificatii si poze aici - 130 RON

Router Cisco 851-K9, fara garantie - 160 RON

Contact PM.

Am căutat puţin despre routerul respectiv şi-am rămas mască la preţuri. Aş putea întreba mai noobish aşa de ce costă 1400RON nou? Nu mi se pare deloc ceva uber mega extra sofisticat :confused:
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
E Cisco. Si nu e nici un strop de ironie in afirmatia asta. Nu e totusi de 1400lei dar oricum, o idee peste jucariile de acasa pe care le gasesti pe multe site-uri.

Am 2 Cisco 831 nefolosite (unul are tipla pe el, pe celalalt m-am jucat 10 minute). Daca te intereseaza da-mi PM.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,973
Ai PM, elighten me oh great one :biggrin: Amu serios, ştiu ce poate un router de 80 RON, am unul acasă şi-l resetez constant ca să menţin o rată de transfer constantă, altfel îmbătrâneşte pe la 200KBps. Plus configurarea greoaie, etc. Dar e ciudată chestia, preţul pare exponenţial mai mare :biggrin:

Scuze pentru thread hi-jack :smile:
 

madhorsefuzzy

Membru
Joined
Jun 14, 2005
Messages
122
Sursa s-a dat.

Ramane router-ul.

Neo cred ca ti-a raspuns bausto: cand l-am luat am vrut ceva "uber", care sa inlocuiasca jucaria de 50 RON care se bloca/reseta la 1MB/s si incepuse sa ma enerveze. Si ce e mai "uber" decat cisco? :biggrin:

Il setezi si uiti de el. Asa am facut eu si am uitat 1 an si de el pana am vrut wireless. Si am uitat atat de bine ca nici nu mai stiam parola.

In plus stie criptare hard si alte nebuneli pe care eu nu le-am folosit.
Si acum dupa inlocuirea cu wireless, zace pe aici.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Il setezi si uiti de el. Asa am facut eu si am uitat 1 an si de el pana am vrut wireless. Si am uitat atat de bine ca nici nu mai stiam parola.
Asta e o așteptare normală de la orice router, nu e un feature suplimentar. Și Linksys-urile mele sunt setate de când au fost cumpărate și pe cel din beci (unde e modemul de cablu) nu l-am mai văzut de peste un an, știu că mai e acolo pentru că merge conexiunea la Internet :biggrin:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,973
O fi aşteptare normală, numai că Edimax-ul meu necesită reset-uri cam dese - cei de la suport line de la ISP pot depune mărturie, deşi nici ei nu-s curaţi ca lacrima :hihi:
 

madhorsefuzzy

Membru
Joined
Jun 14, 2005
Messages
122
Extreme Networks. :biggrin:
Îmi pare rău, nu m-am putut abține. :rolleyes: Spor la vînzări. :biggrin:

Stiam eu ca se poate mai bine decat Cisco. :tongue:

Asta e o așteptare normală de la orice router, nu e un feature suplimentar.

Da, dar nu orice router face asta.

O fi aşteptare normală, numai că Edimax-ul meu necesită reset-uri cam dese - cei de la suport line de la ISP pot depune mărturie, deşi nici ei nu-s curaţi ca lacrima :hihi:

Si eu tot Edimax/Sweex am avut inainte de Cisco. :wink:

P.S. Se vinde ceva pe aici?
P.S.2 Nu conteaza, discutia devine interesanta.
P.S.3 Extreme Networks :kul:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,282
Nortel/Bay Networks? Juniper? Jarod ştie :smile: Nu se bazează pe one-chip-does-everything marca Realtek, ci pe procesoare specializate şi pe un „sistem de operare” propriu. Al lui Cisco se numeşte IOS şi la unele modele se cumpără hardware-ul separat şi licenţa pentru software separat.

Dacă routerele voastre de 50 de lei nu sunt stabile, tot voi sunteţi de vină: faceţi trafic! :biggrin: Ia lăsaţi-le idle să vedeţi ce bine merg...
 
Top Bottom