Vand urmatoarele:
Sursa Seasonic 380W model SS-380HB, in garantie la pcfactory. Specificatii si poze aici - 130 RON
Router Cisco 851-K9, fara garantie - 160 RON
Contact PM.
Extreme Networks.Si ce e mai "uber" decat cisco?![]()
Asta e o așteptare normală de la orice router, nu e un feature suplimentar. Și Linksys-urile mele sunt setate de când au fost cumpărate și pe cel din beci (unde e modemul de cablu) nu l-am mai văzut de peste un an, știu că mai e acolo pentru că merge conexiunea la InternetIl setezi si uiti de el. Asa am facut eu si am uitat 1 an si de el pana am vrut wireless. Si am uitat atat de bine ca nici nu mai stiam parola.
Asta e o așteptare normală de la orice router, nu e un feature suplimentar.
O fi aşteptare normală, numai că Edimax-ul meu necesită reset-uri cam dese - cei de la suport line de la ISP pot depune mărturie, deşi nici ei nu-s curaţi ca lacrima![]()
Go get a router! Parcă vinde cineva unul mai susO fi aşteptare normală, numai că Edimax-ul meu necesită reset-uri cam dese
Juniper?Si ce e mai "uber" decat cisco?![]()
Netscreen was aquired by Juniper de ceva vreme rezultand Juniper Networks Security Devices care nu ruleaza JUNOS (inca), ci ScreenOS (ca tot veni vorba de IOS-uri). Sau, cel putin SSG-urile ruleaza ScreenOS.Netscreen?![]()
Abia aștept. De ani de zile nu sunt în stare să scoată un client de VPN pe 64 de bițiNortel is cam in faliment.![]()