Vand sistem Sempron 64 2500+

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Procesor: Sempron 64 2500+ (garantie ramasa aproape 2 ani), perfect stabil la FSB 241.
MB: Gigabyte K8NS
RAM: 2x512MB PC3200 PQI
Video: Leadtek A6600TD, Vivo, Tv out, etc., cred ca mai are garantie o saptamana :biggrin:
HDD: Seagate 7200.7, SATA, 120GB, NCQ
Sursa: Hiper Power 420W
LAN: Realtek 8139D + Nvidia onboard network card
Sound: 5.1 onboard
Carcasa: noname, alba, in stare foarte buna.
Tuner TV: Leadtek TV2000, BT8x8, nu are telecomanda.
Tastatura: Genius Slimstar Pro, inca in garantie.
*Toate componentele se afla in stare perfecta de functionare, nu au nici o defectiune, accept orice teste doreste cumparatorul.

Sistemul vine cu coolere modificate cu ventilatoare de 80mm atat pe procesor cat si pe placa video, e foarte silentios. Ventilatoarele au fost schimbate recent, vor functiona fara zgomot cativa ani de acum incolo. Sursa are 3 nivele de silentiozitate, iar HDD-ul este suspendat elastic, pentru a nu transmite vibratiile carcasei.

Procesorul, placa video si placa de baza mai au ambalajele originale, cabluri, jocuri, etc. Optional ofer DVD cu drivere atat pentru XP cat si pentru Vista. Sistemul ruleaza Vista x64 impecabil si este perfect compatibil cu exceptia tunerului, pe care nu m-am obosit sa-l fac sa mearga sub Vista.

Pret: 900RON. Sistemul NU se vinde pe componente, dar se pot scoate din el dupa preferinte tunerul, placa de retea si/sau tastatura, caz in care pretul (evident) mai scade putin. Eventual daca aveti alte idei dati un PM, dar prefer sa nu despart componentele de baza.

Contact: PM, yahoo (vezi profile), 0723.796.064 - daca nu raspund insistati sau incercati mai tarziu, poate ma prindeti la patinoar sau servici :smile:.
 
Back
Top