Vând PDA Asus A696

Discussion in 'Vând hardware' started by Neo, Jan 6, 2009.

 1. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Asus zice așa :smile:

  Vine la pachet cu un DVD cu aplicațiile selectate de mine dintr-un purcoi de vro 10GB și cu un card de 4GB. Pachet complet, cutie, holder de bord, etc.

  E destul de urgent, adică poimâine iese de la vânzare dacă nu se dă.

  Este întreținut impecabil, ecranul are urme de uzură vizibile numai cârcotașilor :biggrin:

  Motivul: găsit alt device, care știe și GSM și-mi oferă posibilitatea să car numai un gadget după mine, nu telefon+PDA, care este rezervat numai o perioadă limitată de timp. Motiv pentru care cine îl cumpără are și delivery asigurat oriunde în București în interval de maxim 30 de minute de la momentul în care s-a stabilit deal-ul.

  Preț: 650RON fix.
   
 2. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Așa cruntă criza? :confused:
   
 3. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Nu, poate că nu e așa interesant aparatul. E o jucărie interesantă, dar destul de puțin utilă și pe vreme de criză oamenii sunt mai puțin dispuși să dea banii pe jucării, mai ales dacă sunt scumpe* și nu sunt necesare.

  * O fi mult sub prețul unui device nou din magazin, dar tot scump rămâne pentru ceea ce face sau mai exact pentru ceea ce nu face: un smartphone cu GSM e mult mai util și cu mult mai scump. Părere pur personală, m-am săturat de noi aparate care iau ochii (și banii) dar a căror necesitate este îndoielnică.
   
 4. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Ai uitat *nu cu mult mai scump :smile:

  Da, de acord cu tine, deși într-un mod relativ invers. Dacă ar avea GSM ar fi device-ul perfect (pentru mine, cel puțin), având în vedere că încerc să reduc numărul de chestii pe care le car după mine.

  Dpdv al smartphone-ului, aici e o discuție ceva mai lungă, în sensul că Symbian mă sperie de-a dreptul după ce am avut contact cu unele telefoane relativ "top notch" iar Win mobile cam sux. Java iese din discuție.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice