Vând PDA Asus A696

Neo

The Good Doctor
Asus zice așa :smile:

Vine la pachet cu un DVD cu aplicațiile selectate de mine dintr-un purcoi de vro 10GB și cu un card de 4GB. Pachet complet, cutie, holder de bord, etc.

E destul de urgent, adică poimâine iese de la vânzare dacă nu se dă.

Este întreținut impecabil, ecranul are urme de uzură vizibile numai cârcotașilor :biggrin:

Motivul: găsit alt device, care știe și GSM și-mi oferă posibilitatea să car numai un gadget după mine, nu telefon+PDA, care este rezervat numai o perioadă limitată de timp. Motiv pentru care cine îl cumpără are și delivery asigurat oriunde în București în interval de maxim 30 de minute de la momentul în care s-a stabilit deal-ul.

Preț: 650RON fix.
 
Nu, poate că nu e așa interesant aparatul. E o jucărie interesantă, dar destul de puțin utilă și pe vreme de criză oamenii sunt mai puțin dispuși să dea banii pe jucării, mai ales dacă sunt scumpe* și nu sunt necesare.

* O fi mult sub prețul unui device nou din magazin, dar tot scump rămâne pentru ceea ce face sau mai exact pentru ceea ce nu face: un smartphone cu GSM e mult mai util și cu mult mai scump. Părere pur personală, m-am săturat de noi aparate care iau ochii (și banii) dar a căror necesitate este îndoielnică.
 
Ai uitat *nu cu mult mai scump :smile:

Da, de acord cu tine, deși într-un mod relativ invers. Dacă ar avea GSM ar fi device-ul perfect (pentru mine, cel puțin), având în vedere că încerc să reduc numărul de chestii pe care le car după mine.

Dpdv al smartphone-ului, aici e o discuție ceva mai lungă, în sensul că Symbian mă sperie de-a dreptul după ce am avut contact cu unele telefoane relativ "top notch" iar Win mobile cam sux. Java iese din discuție.
 
Back
Top