Vând motocicletă

Status
Not open for further replies.

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Dacă e cineva interesat, vechea mea Honda CB 500 tocmai va fi înlocuită de ceva mai potrivit pentru drumuri foarte lungi (tot o Honda). Caracteristici:
- 499 cc, doi cilindri în linie, 8 supape, 58 CP, 2 carburatoare, cam 200 kg
- culoare neagră, custom airbrush pe albastru
- carene și parbriz aftermarket TCP (cam 800-1000 EUR nouă), modelul standard naked nu face față la drum lung peste 100 km/h, cu carene și parbriz se poate merge constant la 160 km/h fără probleme
- în acte are doar 25 kW, legală pentru începători. A avut 25 kW când am cumpărat-o din Germania acum 3 ani, dar jicloarele au fost schimbate cu unele normale. Diferența se simte la accelerații și top speed, atinge minim 190 km/h pe bord și chiar e stabilă
- fabricație 1995, aproape 70.000 km. Stare optică nu prea bună, carenele sunt zgâriate serios, o vopsire completă costă cam 100 EUR în București dar nu am putut sta pe dreapta pentru această operație. Dacă o ia un începător nu merită vopsită :biggrin:
- mecanic stă destul de bine: motorul are compresie un pic peste 8 atm(măsurat la service Honda acum o lună), adică mai ține 5-10 ani de utilizare normală până la o reparație de 400 EUR (pistoane și segmenți noi la altă cotă, manoperă inclusă) după care mai merge vreo 20 de ani. Restul e moto - nu ruginește, nu moare. A avut parte de revizii și reparații doar la service Honda, am facturi și carte de service la zi.
- Ambele cauciucuri sunt relativ noi (uzate sub 20%), plăcuțele de frână la fel, kitul de lanț mai ține câteva mii de km dar am unul nou de rezervă, bujiile sunt noi, restul consumabilelor se schimba conform cărții de service.

Preț: 8000 RON nediscutabil pentru oricine, 7000 RON negociabil pentru membrii vechi. Ca idee de prețuri pe piață Azazel a vândut recent CB-ul lui fără carene cu 1600 EUR ~ 6700 RON.

Livrare: București
 
Of, daca aveam bani eram deja la usa la tine, dar probabil o sa mai dureze un an pana o sa-mi permit o motocicleta. Spor la vanzare :biggrin:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top