Vand monitor LCD 19" panou PVA nou 3 ani garantie

Status
Not open for further replies.

wirespot

Membru Senior
Vînd monitor LCD Acer AL1923, 19", format 5:4, folosit doar cîteva luni, cu încă aproape 3 ani garanţie (demonstrabil cu factură). Stare perfectă (fără pixeli cu nici un fel de probleme). Am ataşat o poză (din păcate nu reală, că nu-s acasă momentan, dar vă asigur că se află în stare perfectă).

(Atenţie, a NU se confunda cu modelul 1923D, care are panou TN.) Alte specificaţii: dot-pitch 0.294mm, rezoluţie 1280x1024, timp de răspuns 8 GTG, contrast 1300:1, brightnes 300 cd/m2, unghiuri (reale) 178°.

Are panou P-MVA, ecranul nu este glossy. Unghiuri de vizibilitate reale care se apropie de 180 de grade, timp de răspuns excelent foarte bun pentru jocuri (se face testare). Culori excelente. Are boxe incluse.

Intrare DVI şi D-Sub. Facilităţi ergonomice complete (înclinare faţă/spate, rotire stînga-dreapta, pivot, ridicare. Calitatea suportului este excelentă, mişcările sînt line şi poziţia este menţinută solid, fără clătinări. Include cabluri, manual, CD etc. pachet complet.

Monitorul se poate vedea mîine seară (marţi) sau miercuri pînă după-amiază. Se vinde doar pentru că am pentru un timp limitat o ocazie specială să-l înlocuiesc cu o diagonală mai mare, altfel sînt extrem de mulţumit de el şi n-am motiv să-l dau. Prin urmare oferta e valabilă doar aceste două zile. Dacă pînă miercuri seara nu-l dau asta e, pierd şi eu şi voi ocazia.

Văd că nou se găseşte cu 810-830 de lei. Cer 775 RON, uşor negociabil, şi vă reamintesc că e practic nou şi cu garanţie, şi că am banii număraţi pentru monitorul cu care vreau să-l înlocuiesc deci vă rog să nu-mi faceţi oferte exagerat de mici.

Contact pe PM sau reply aici. Lăsaţi un nr. de telefon ca să meargă treaba cît mai repede. Rog seriozitate, mersi.
 

Attachments

  • acer1923.jpg
    acer1923.jpg
    58.1 KB · Views: 201
Status
Not open for further replies.
Back
Top