Vand laptop Asus A6T

Status
Not open for further replies.

lai

meh
Leptop Asucks A6T
AMD Turion 64, GeForce Go 7600, 1 GB DDR2, HDD 80 GB, DVD Writer, Wifi, Card Reader, Webcam.

L-am cumparat acu' vreo 2 ani. Bateria e cam pe moarte, tine cam 30 de minute, dar nu sunt sigur pentru ca: dupa 30-60 de minute urla ca nu mai are baterie, intra in standby, dupa care daca il pornesc mai sta pornit vreo 5 minute, iar intra in standby, iar il trezesc, etc.
Ca accesorii am geanta lui originala sau daca vreti un ghiozdan de laptop.

Pret: 1000 RON.
Daca vi se pare mult, dati-mi in cap. Eu atat vreau pentru ca vreau sa imi iau in schimb un netbook, dar chiar nu am habar cat valoreaza acum masinaria. :smile:
 
Dacă eu am vândut aşa ceva cu 1100, zic că ai ridicat cam mult ştacheta :smile:
Eu mai mult de 600 RON nu zic că merită, dar mă rog, succes la vânzări.
 
Last edited by a moderator:
lai, apai aproape ca repet ce i-am zis si clui IceCub in thread-ul lui.

Pai avem asa:
1. CPU care cu siguranta se incalzeste destul de mult. Spun asta fiind un posesor de un BenQ cu acelasi procesor. Si va veni si vara...
2. mobilitate extrem de slabuta pentru 30 sau chiar 60 minute
3. RAM-ul cam putin

Nu-mi lua cele de mai sus ca si carcoteli, discutam ca intre amici, insa singurul rol pe care il poate avea acest laptop, acum, este unul de desktop "replacement"!
Cu un cooler-pad poate ca s-ar mai duce din problemuta legata de incalzirea CPU-ului, si poate ca nu ar mai conta (atat de mult) autonomia in acest caz.
RAM-ul ar trebui sa fie upgradat, asta in situatia in care se doreste un upgrade la un Win7, deci o (mica) cheltuiala in plus pentru cumparator.
GPU-ul, inca OK-ut, il poate recomanda pentru cineva nepretentios apropos de jocuri.
Daca are si o iesire HDMI (ma indoiesc insa) ar putea fi folosit si pe post de HD DVD-Player ptr. TV.

Concluzie: pretul imi pare a fi unul un pic cam maricel - toata chestia este sa gasesti pe cineva care nu vrea un full desktop foarte performant.
 
Stiu ca pretul ala e mare. In acelasi timp stiu ca am sanse mici sa il vand. Asa ca: 700 RON - vrea cineva?:biggrin:

Despre CPU si incalzit... nu as fi asa sigur, eu l-am folosit o vara'ntreaga si n-am avut nici o problema. Ce-i drept n-am masurat temperaturile dar comparativ cu alte laptopuri pe care m-am jucat (vreo 2 Dell-uri si un Toshiba) as zice ca era in cel mai rau caz la fel de fierbinte.
RAM-ul e intr-adevar cam putin, dar am incercat Windows 7 pe el si mergea decent (asta fara tweak-uri si pe tema aia default, Aero whatever). Problema e ca el default a venit cu 512 MB. Eu l-am upgradat la 1 GB. Asa ca acum are 2x512 MB. :smile:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top