Vând CD-uri audio

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Messages
2,210
După o scurtă curăţenie prin cameră, am concluzionat că multe CD-uri cu muzică îmi prisosesc - nu le-am ascultat/folosit de ani buni sau pur şi simplu nu mă mai interesează.

Drept urmare, m-am decis să le vând celor care au mai multă nevoie de ele. Aşadar, dacă cineva e interesat de unul sau mai multe dintre titlurile de mai jos, e rugat să mă contacteze.

Nightwish - 1998 - Oceanborn (symphonic power metal)
Axel Rudi Pell - 1999 - The Ballads II (melodic metal)
Army of Lovers - 1995 - Greatest Hits (dance)

L.O.S.T. - 2005 - Last Breath (EP) (melodic death metal) - RO
Compact - 2005 - In Memoriam (rock) - RO

Oldies:
Perry Como - When You Were Sweet Sixteen
Frank Sinatra - Of Blue Eyes
Nat King Cole - I'm Sorry
Louis Armstrong - When the Saint's Go Marchin' In
Glenn Miller - Miller's Mood
Glenn Miller - In the Mood
Charlie Parker - Bird's Nest
Miles Davis - Night in Tunisia

Nu am idee de preţuri. Un CD scos de o casă de discuri străină (cum sunt primele 3) are, de obicei, în magazine, un preţ de minim 40 RON, pe când cele „made in Romania” pornesc de la 15 RON. Cât despre ultimele, sunt luate din Carrefour la un preţ de nimic (4-5 RON, parcă), deci nu am pretenţii deosebite. :smile:

CD-urile sunt originale şi, la ultima verificare, erau în stare bună (funcţionează, nu au pete de grăsime etc :biggrin:).
 

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Messages
2,210
Vând o grămadă de CD-uri audio cu muzică clasică şi veche, strânse de-a lungul timpului. Nu pot să le fac un inventar pentru mi-ar lua o zi întreagă. Preţurile sunt sub cele din magazin, deci aşteptaţi-vă la un 2-3 RON/bucată. Dacă vă interesează ceva anume întrebaţi, dar cred că cel mai bine ar fi să veniţi personal la mine şi să vă alegeţi ce vă place.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Clasica nu mă tentează, însă muzica veche da. Poţi da câteva detalii despre ce fel de muzică veche e vorba? În mare, aşa.
 

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Messages
2,210
Charlie Parker, Frank Sinatra, Count Basie... chestii d-astea. :smile:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Oh, am înţeles; eu mă gândeam, din păcate, la chestiuni gen soundtrack-ul filmului O, Brother, where art Thou. Anyway, ştiu pe cineva interesat, o să îl contactez şi achiziţionez pentru el, dar luna viitoare, dacă mai e valabilă oferta.
 
Top Bottom