Vand carcasa Antec si 4 HDD SATA

Status
Not open for further replies.

wirespot

Membru Senior
Vînd următoarele:
* Antec NSK6000 (deci fără sursă), 250 RON.
* 2x HDD-uri de 250 GB, 70 RON bucata.
* 2x HDD-uri de 320 GB, 90 RON bucata.
Preţuri negociabile.

Scopul este trecerea la o carcasă mai mică, preferabil mATX, respectiv 2 harduri de 600+. Momentan am pus ochii pe carcasa lui Cosmin_C şi o pereche de harduri noi de 800/1 TB dar dacă are cineva ceva la SH să-mi ziceţi vă rog.

A, şi dacă are cineva un header serial pt placa de bază, încă n-am reuşit să găsesc. :smile:

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Discuri de 1 TB daca vrei am eu maxim doua bucati, daca te intereseaza discutam pe PM. Aveam si header serial pe undeva, daca il gasesc e al tau.

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
As vrea o rezervare la carcasa cu un pret final pe PM.

HDDurile ce sunt exact? M-ar interesa cele de 320GB daca ar fi WD AAKS.

Headerul ma jur ca am uitat de el, cand ajung acasa saptamana urmatoare promit sa-l caut :biggrin:

wirespot

Membru Senior
Hmm, carcasa lui Cosmin_C nu are sursă normală... :frown: Trebuie să văd ce găsesc. Sugestii pentru o sursă decentă, cît mai mică, cu sursă normală, un ventilator de 80mm pe undeva şi loc pentru 2x harduri de 3.5? Eventual şi sloturi 5, pentru suspendare...

Aveţi PM.

Cosmin_C

melomaniac
Stiu ca acest post imi va sabota vanzarea dar nu ma pot abtine. :biggrin: Eu am ochit niste carcase Inter-Tech si/sau Vento de aici care indeplinesc multe din conditiile cerute.

wirespot

Membru Senior
Din păcate cred că scot carcasa de la vînzare pentru că alternativele de înlocuire sînt absolut oribile. :frown: Rămîn în discuţie hardurile.

wirespot

Membru Senior
OK am măritat pînă la urmă carcasa, rămîn valabile hardurile, preţurile mai pot scădea niţel dacă e nevoie.

wirespot

Membru Senior
E vorba de:
* Maxtor 320GB STM3320820AS
* Seagate 320GB 7200.10 ST3320620AS
* Seagate 250GB 7200.10 ST3250620AS
* Samsung 250GB SP2504C

Neo, din păcate nu-s WD.

Stare bună pentru că le-am ţinut pentru stocare de date deci nu-mi permiteam să nu fie bune. Multe ore de funcţionare pentru că au făcut parte dintr-un NAS.

Status
Not open for further replies.