Vând Asus MyPal A696 PDA/GPS

Status
Not open for further replies.

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Overview
Specificaţii
Review

A fost cumpărat pe 20 august 2007 de la PC Garage, cu garanţie 2 ani. WM6 cu ultimul update de la Asus. A fost folosit cu succes ca sistem de navigaţie auto, ca media player (rulează fără probleme filme divX) şi ca e-book reader. Bateria ţine cam 3 zile în regim de 3 ore/zi citit+muzică sau vreo 4 ore continue de film.

N-a fost maltratat, scăpat pe jos sau utilizat în condiţii extreme. Câteva urme de stylus pe ecran, nimic de speriat. Dacă e nevoie, pot reveni cu poze. Îl dau pentru că nu îmi mai trebuie, am alt gadget cu GPS acum.

Ofer kit-ul complet, în cutia originală.

Nu funcţionează cu iGo 2006 Plus "găsit pe net". E o problemă de drivere video specifică A686/A696, pentru ultima versiune originală iGo 2006 Plus există patch pe site-ul Asus.

Preţ: 750 lei.


Bonus un card SD de 2 GB.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Am dat sfoară-n ţară, am găsit un prieten interesat, vrea doar să ştie dacă primeşte bonus şi harta României. Dacă este, then it's a deal.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Mâine la 15:00, omul are banii în mână. Dai sau nu? Scurt, ce să ne f*tem atâta că ba e, ba nu e. Că eu îmi pun gâtul la bătaie pentru prieteni şi după aia mie îmi arată obrazul. So decide, guys. E dat sau nu e dat? Şi dacă da, cui?
Menţionez că mi se rupe care e outcome-ul, da' să fie unul şi gata.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom