1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vând 2x2GB DDR3 pentru laptop și GTX460

Discussion in 'Vând hardware' started by Neo, Mar 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  1. 2x2GB DDR3 pentru laptop. Detalii în screenshot. Preț: 175 RON.
  RAM.png


  2. PalIT GTX460. Detalii în screenshot. A rulat default 99.99% din timp, ține ~800 core voltaj default. Mai are ~18 luni de garanție la PCGarage. Preț: 600 RON.
  video.jpg

  Motivul vânzării pentru ambele = upgrade.

  Contact: 0743 649 280, Cosmin
   
 2. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Eu nu mă prea pricep, dar n-ar trebui ca placa video să aibă PhysX integrat?
   
 3. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Ba da, e GPU-Z ăla tembel :smile:

  Pics :biggrin:
   

  Attached Files:

  Last edited: Mar 5, 2011
 4. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Merge împerecheată în SLI cu asta?
   
 5. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Nu văd de ce nu, NVIDIA permite mai nou SLI de plăci de la producători diferiți, as long as they`re both GTX460 1GB nu văd de ce n-ar merge :smile:

  Later edit: posibil să necesite un overclock de 25MHz PalIT-ul la core :smile:

  Deci până acum mi s-au oferit la schimb așa pe placa video:
  - laptop "luat" din magazin (încheiat citatul); fără încărcător, logic;
  - 6970 + diferență din partea mea după ce am repetat de 2 ori GTX560 SOC;
  - GTX260 (cu rezerve, oamenii care au așa ceva par să aibă un nivel ridicat de bun simț);
  - 530 RON; LOL ok;
  - 550 RON; zic ok eu, hai, plătești dumneata transportul; nu că vreau să vin s-o iau cu mașina; bine tati, dar costă 600; stupoare de partea cealaltă; dispari naibii cu bijnița ta, ți-e foame da` vii să iei pomana cu maybach-ul :mda:

  Poate exagerez, dar pe bune dacă țara asta nu îmi ridică părul pe ceafă. Omg. Rant over.
   
  Last edited: Mar 7, 2011
 6. dreamer

  dreamer Little Devil

  Eu ma gandeam sa iti ofer 500 RON, daca placa e silent si nu mai face artefacte, da' mai bine ma abtin, nu vreau sa ajung in lista de mai sus. :goofy:
   
 7. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  De ce lol? Pret in magazin 696, TVA e 167...
  500 aș oferi si eu (aș plăti și transportul, insă aștept salariul și placile de bază sandy bell back)
   
 8. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Preț în magazin 69x, scăzut 14% = 600. Mai are 18 luni garanție. Mi se rupe de TVA, că nu am luat-o pe firmă, ok?

  Scuze, prefer să o păstrez pentru prietena mea la 500 RON oferiți.
   
 9. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Aha! Și 14% de un' l-ai scos?
   
 10. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Nu contează, GTX460 1GB s-a dat, rămâne RAMul de laptop.

  14% = 100 RON, scăzuți la mișto, ideea era să afișez și un procent. Românul oricum se târguiește și la 1kil de cartofi, că ce naiba, poate poate. Keep on topic please from now on.
   
 11. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Lasa te rog atitudinea de cocos cand nu e cazul. Daca o pui la vanzare in Romania si aproape oricine are un prieten cu o firma care poate sa ii cumpere placa fara TVA (ca e rambursabil) si eventual se mai scoate si la profit (e mai simplu sa vinzi o placa video cu 500 de lei cash decat sa dai 900 de lei statului ca sa iti scoti din firma 500 de lei cash) atunci tine cont de asta cand vorbesti de pretul pietei. Daca ai trai pe luna ti s-ar putea rupe de ce vrei tu, aici nu e cazul. Te inteleg ca nu iti convine sa pierzi din prima secunda TVA-ul cand revinzi orice, dar asta nu e problema celor care iti citesc descarcarile ci cel mult a ta - nu zic ca trebuia sa o iei si tu fara TVA, dar macar nu fa nazuri de fata mare cand ti se explica a n-a oara situatia.
   
 12. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Well îmi pare rău, eu nu fac parte dintre acei "oricine" care au amic cu firmă și evazionează statul cu fiece ocazie - că dacă ne-am lua după facturi, toate PCurile din firme au echipament ultra high performance și de gaming și sunt de fapt niște căzături.

  E chiar așa nasol să fii cinstit? Nu fac nazuri de fată mare, dar a ți se părea anormală o chestie anormală te face pe tine anormal. Ceea ce nu e normal :biggrin:
   
 13. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Dincolo de discuția despre evaziunea fiscală, prețul de plecare al unui produs second hand = preț produs nou - TVA, restul ținând de uzură, opțiuni, garanție etc.

  TVA- ul se plațește statului și nu persoanelor fizice.

  Partea cu cinstea nu o ințeleg, ceva imi scapă, dreamer spunea ceva de niște artefacte mai sus, pe care nu le văd menționate foarte clar in anunțul de vânzare, deci da, probabil că intrebarea de mai jos e validă.
   
 14. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Artefactele le-am menționat într-un thread - deci niciun secret aici - și au dispărut după ce am scos radiatoarele de pe VRMuri. Atâta timp cât am postat un screenshot cu furmark făcut chiar în seara în care am postat anunțul și că placa s-a dat deja, discuția este irelevantă. Și cinstea e cam urât s-o pui la îndoială atâta timp cât n-am furat pe nimeni.

  Evident, să lăsăm discuția despre evaziunea fiscală :rotf: , dar prețul unui produs SH = produs nou - 10%. Asta într-o lume normală. Sta-mi-ar TVAul în gât, că toată lumea are firmă în .ro.
   
  Last edited by a moderator: Feb 16, 2016
 15. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Sper sa nu ma intelegi gresit, dar ce drept are statul sa imi ia banii munciti de mine? Nici unul, asa ca nu vad cine si de ce ar fi cinstit cu un stat care nu este. El ma xxx pe mine? Si eu, cu placere, si nu din razbunare ci pentru ca asta merita.

  Taxa pe valoare adaugata? Statul nu adauga nici o valoare, doar cere taxe. Pentru ce? Pentru ca poate, doar atat. Si cei care ii trag tepe statului neplatind taxe o fac tot pentru ca pot. Furtul de la stat (gen licitatii trucate etc) e furt, aia e o chestie necinstita in orice conditii, dar neplata unor taxe impuse cu forta ("nu platesti TVA - esti evazionist - faci puscarie") e foarte cinstita.

  In minutul in care ai iesit pe usa magazinului cu produsul in mana, a doua zi e mai mic, dupa 6 luni si mai mic.
   
 16. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  10%? :smile: Asta intr-o lume ideala. Cei care ma cunosc stiu ca sunt cumparator profesionist. Daca vad un anunt unde pretul SH este 50% din pretul produsului nou, incep sa ridic putin spranceana. Daca pretul e 30%, incep sa negociez. In mod normal cumpar cu 25%. Stiu, suna trist pentru vanzator. :frown:

  LE: Ca vanzator sunt dezastru! :biggrin:
   
 17. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Am citat postul ca să fiu sigur că nu este editat sau ceva mai târziu și o să-l citesc de fiecare dată când mă întreb de ce România e în rahat până-n gât. Pentru că taxele se fentează pentru că unii indivizi pot. Pentru că se fură din același motiv - pentru că se poate. Pentru că ne câcăm unii pe alții din același motiv - pentru că putem.

  X este cocalar pentru că-și scoate telefonul (luat cu bani munciți) pe masă. Y nu este hoț pentru că evită impozite, TVA and all the shit that is supposed to make the economy run.

  @Quark - nu mai comentez :biggrin:


  Oricum, thread-ul se închide. Dacă are cineva chef să facă split cu un thread gen "ghidul cumpărătorului isteț", este invitatul meu. Eu mă duc să vomit puțin :biggrin:
   
Thread Status:
Not open for further replies.