Termostat pardoseala

Marius '95

troubleShooter
Am un termostat pentru incalzire electrica in pardoseala (baie). L-am scos din priza pe perioada verii. Acum cand am vrut sa-l pornesc din nou si l-am bagat in priza, l-am gasit cu setarile piedute. Am refacut setarile, dar nu incalzeste. Nu da nicio eroare, afiseaza temperatura curenta a pardoselii, care este corecta (21.5°C), pot seta temperatura dorita, pot modifica setarile, data/ora, programe, etc., totul pare ok, dar indiferent de setari, nu incalzeste. Nu apare simbolul ca incalzeste, nu se aude releul, pardoseala ramane rece.
Desi nu-i documentat, cu termostatul oprit, daca tin apasat butonul de pornire 30s intra intr-un mod de test in care se aprind toate elementele de pe display (inclusiv simbolul de incalzire), cifrele de temperatura numara crescator secundele, se aude releul la fiecare 2 secunde, etc. Deci teoretic nu pare defect, dar nici nu-mi dau seama ce e setat gresit.
Help?

Am atasat manualul. Setarile facute sunt P01=1, P02=2, P03=35, P04=1, P05=5, P06=1, P07=1.
 

Attachments

Daca are releu mecanic ... verifica partea de comanda a releului. Stiu, electronica ... dar motivul este ca bobina releului are prostul obicei sa arda partea de comanda (tranzistor, etc).
Pe viitor evita daca are releu mecanic.
 
Pai releul se aude clicaind in timpul self-testului, in plus, nu se aprinde simbolul ca incalzirea e pornita, care-i pe LCD si n-are treaba cu releul.
 
Back
Top