Spammer, be gone

Discussion in 'Colțul administrativ' started by puterfixer, Jun 30, 2013.

 1. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Nu vrem reclamă mascată băgată pe gât de niște unii care-și fac cont aici crezând că au dat de o gloată de fraieri. Te-am prins, te-am banat.

  alex03 are 2 posturi în subiectul Dezumidificator, și în ambele face referință la un anume site. Suspicios; la o căutare rapidă, aflu că de fapt domnia sa este persoana de contact pentru firma ce operează site-ul respectiv. Mulțumim, dar nu ne interesează. Ban și șters link-urile.

  raduzo are 2 posturi cu pseudo-întrebări despre ce laptop second hand sau imprimantă second hand să-și ia, oferind imediat și link-uri spre site-uri unde a găsit ceva oferte. Din nefericire, site-urile respective aparțin aceleiași companii ce vinde echipament IT second hand, iar pe net găsesc posturi similare ale domniei sale pe alte forumuri și comentarii la blog-uri sau articole, întotdeauna făcând recomandări cu link-uri spre unul din cele 3 site-uri ale companiei. Îmi pare rău, nu așa se face publicitatea, și nu punem botu'. Ban și șters link-urile.
   
  Last edited: Feb 16, 2016
 2. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Last edited by a moderator: Feb 16, 2016
  puterfixer likes this.
 3. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  ReCAPTCHA dă rateuri :frown: Să văd ce a mai apărut nou; e instalat un plugin care identifică din mai multe surse dacă e posibil spammer, trebuie să-i tunez un pic formula de calcul a scorului și să ia niște acțiuni singur.
   
 4. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Am văzut că plugin-ul funcționează, ar fi interesant de văzut ce scor au primit ăștia. Am mai șters vreo 2 cu aceeași problemă, dar nu mai știu cum le zicea :smile:.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice