SmartWatch

LNT

Meşter Strică-Tot
Vreau sa iau un ceas dăştept si am ramas la ZenWatch 2 ASUS WI501Q. Problema e ca asta nu are nici un senzor pe el, prima versiune avea heart rate sau ceva, la asta l-au scos. M-am tot uitat pe la alte modele insa tot la asta revin cand gasesc ceva ce nu-mi place.
Astept eventual alte sugestii daca aveti.
 
Da, toate o sa fie pe baterie pana la urma.

Imi place Moto 360 dar pretul in schimb....
Am gasit LG Watch Urbane la reducere, are si senzori spre deosebire de Asus:
Senzori: Girometru pe 9 axe/Accelerometru/Compas/Barometru/PPG (Senzor de puls).
Personal imi place cel de la Asus mai mult si nu ma intereseaza senzorii, dar cum nu e pentru mine...nu prea are importanta.
 
Cumnatu-meu a primit de ziua lui un Moto 360. El e mare pasionat de ceasuri, așa că ăsta i-a plăcut. Apoi, și-a dat seama că e mai mult moft. La momentul actual i-a cam murit bateria, am luat alta de schimb da' procedura de înlocuire presupune dezlipirea capacului spate cu un heat gun (!!!!) și demontarea completă a interiorului până să ajungi la acumulator. Deci da. Dacă-ți iei, consideră-l cu totul un consumabil.
 
Da, toate sunt acuma consumabile, nici la telefoane nu mai poti schimba bateria.
Nu-i pentru mine, eu nu port ceasuri fiindca mi-e suficient telefonul, daca vreti sa-mi faceti un cadou mai bine luati-mi un hdd ca mi-e mai uitl. :D
In fine, am dat comanda de LG, sper sa fi nimerit cu el.
 
HTC One M8 al soției - bateria nu e user-replaceable, e lipită de ecran și peste ea sunt toate celelalte componente. Am făcut chirurgie să demontez totul ca să ajung la baterie și să o înlocuiesc.

Lenovo Vibe Shot Z90 luat pentru mama - bateria nu e user-replaceable. La cum arată, cred că va fi și mai dificil de schimbat. Cel puțin la HTC a trebuit să dau la o parte două bezeluri de plastic și am găsit șuruburile, da' la Lenovo ăsta probabil se lasă cu ventuze și desprins lipici.

Și mai sunt și altele. Bateria neamovibilă nu mai este de ceva timp o excepție, ci întâlnită chiar de suficient de multe ori încât să ții cont și de asta dacă vrei să-ți iei un telefon și să-l ții mai mult de 2 ani.
 
Eu am Moto G (1st gen) de mai mult de doi ani și n-am sesizat probleme cu bateria. Ține cam la fel.
 
LG Urban W150 din martie - bateria ține cam 36h.
După ce atrecut elementul de noutate am rămas cu 2 use-case-uri pe care le văd utile:
- notificările de pe telefon le primești discret pe ceas, fără să mai sune/bâzâie - un avantaj la birou, că uitam să pun telefonul pe silent.
- când te plimbi prin oraș și ai Google Maps, te poți uita direct pe telefon, fără să mai stai cu telefonul în mână.

Chestii negative:
- uneori nu se mai conectează cu ceasul - trebuie restartat (o dată la 3-4 săptămâni);
- aplicații cu adevărat utile destul de puține;
- trebuie să ai docking-ul pentru a-l încărca - o chestie în plus de cărat/uitat în călătorii.
 
Back
Top