SLI Bridge

unic

Membru Senior
Salutare.

Are cineva prin debara așa ceva? The Witcher 3 gâfâie pe al meu GTX 460, și cred că aș putea pune mâna temporar pe o placă identică.

Mersi.
 
Majoritatea bridge-urilor nvidia sunt tip PCB, cu lungime fixa, vezi cat de lunga trebuie sa fie puntea, cate sloturi trebuie sa tranverseze, ca sa zic asa.
 
Mă uit în cutia cu maimuțe, da' din câte îmi amintesc era un bridge pe folie flexibilă, nu cu PCB. Nici nu l-am scos din țiplă, atât de puțin m-a interesat.
 
Alea flexibile sunt de Crossfire in general, nu de SLI. Si nu sunt deloc acelasi lucru, nu se pot folosi una in locul celeilalte. :biggrin:
Crossfire are practic orice placa de baza Intel sau AMD, in timp ce SLI doar placile mai scumpe. Deci daca a fost placa de baza entry sau mid-range mai mult ca sigur nu are SLI si implicit nici SLI bridge.
 
Right, ăla de la Ati mi-l aminteam că era flexibil. Dar la 650GTi-ul ăsta e un SLI Bridge 2S cu PCB rigid, distanța între plăci (mijlocul mufelor) e de 61mm. Want?
 
Pun azi placa împrumutată și măsor. Îți zic mintenaș. Mersi.

No, am măsurat și ar trebui să se potrivească. Deci vreau.

Cât și cum?
 
Moca. N-am luat-o cu mine, dar o pot lua mâine. Poți trece în timpul zilei pe la Obor să o iei? Seara merg în Drumul Taberei la lecții de germană, dacă te coafează un punct de întâlnire la Valea Oltului la ora 9 fără un sfert. Dacă nu, prin curier.
 
Dă în PM adresa și curierul preferat, și mâine o trimit. Ar trebui să fie fo' 20 de lei transportul.
 
Primit coletul, mulțumesc mult. Am verificat doar că se potrivește (și se potrivește), dar nu am avut timp să configurez (citește să opresc calculatorul). E programat pentru azi.

Vă țin la curent :smile:
 
Back
Top