Sfat cumparare mediaplayer

lauru'_balauru'

Membru Senior
Media player-ul vechi (Egreat R6S) a sucombat brusc si vreau sa iau altceva. R6S a fost excelent, singura limitare pe care am gasit-o era ca imaginea (si sunetul) sacadau la redarea din retea - doar pentru MKV-uri 1080p cu bitrate mare sau filme Bluray. Accesarea materialelor prin retea de pe NAS este foarte importanta, nu agreez copierea pe stick/HDD USB.

Aveti ceva recomandari de alternative rezonabile care sa poata reda din LAN si sa mearga fluent pentru orice bitrate?
 
Am un Plex acum pe un Xpenology si nu m-a impresionat deloc - nu are suport Bluray, nu stie de imagini ISO etc. Daca e vorba de streaming nu cred ca mai am nevoie de nici un device, TV-ul are port LAN si stie de DLNA dar nu am gasit nici un server care sa fie comparabil un un mediaplayer dedicat.
 
Eu am folosit WD TV Live si un Asus la care nu mai stiu modelul. Inca folosesc WD TV si pana acum face tot ce am nevoie, dar nu stiu daca stie ISO pentru ca nu am asa ceva decat cu software, nu cu filme.
 
Am avut WD TV prima varianta si stie de ISO, cam orice media player stie formatul asta. Astea mai noi au si suport pentru Bluray cu meniu lite si subtitrari, ca direct fisierul M2TS-ul stia sa il afiseze si WD TV (fara subtitrare).
 
WD TV Live aici, mă surprinde că încă se mai fac update-uri de firmware pentru el. Clientul YouTube încorporat știe streaming de pe smartphone, ca să nu zic de mirroring a ecranului smartphone-ului (cred că depinde de versiunea de Android de pe telefon, al meu nu știe asta). L-am demontat și i-am lipit pe chip un radiator de aluminiu. Altfel, uneori îi prinde bine un reset (power cycle), și nu e foarte responsive în YouTube, dar cam atât am să-i reproșez.
 
Nu știu ce format e „filme Bluray”, dar dacă subtitrările sunt embedded în MKV sau ca fișier separat (o grămadă de formate) poți alege să fie afișate.
 
Nu am apucat sa il duc la reparat inca. Cred ca nu e mort iemediabil, foarte posibil sa fi crapat charger-ul pentru ca s-a intamplat in timp ce nu era folosit. Acum se aprinde led-ul rosu cand il bag in priza (standby) dar cand il pornesc din telecomanda nu mai afiseaza nimic si nu se mai vede nimic pe display. Daca il trec inapoi pe standby din telecomanda se aprinde la loc ledul rosu.
 
Ce ti-ai luat pana la urma? Vad ca parerile sunt impartite intre playerele cu android vs playerele clasice si nu am reusit sa-mi dau seama care ar fi diferentele esentiale intre cele doua!?
 
Pana la urma mi-am luat tot Egreat R6S de BF pentru ca cele care ar fi putut eventual rezolva problema ratei de transfer prin retea (sa aiba retea gigabit) aveau pretul dublu sau chiar mai mare. Problema care ma deranja o rezolv altfel: fimele care au bitrate-ul prea mare si se intrerup la redarea din retea le voi copia pe un stick USB3 (copiere rapida) si rula direct de pe mediaplayer.
 
Back
Top