Saltea de plaja "old style"... de unde?

Quark

Zis și Brucan
Dupa o luuunga folosinta mi-au cedat cele doua saltele de plaja. Nu pot fi reparate. Deci caut saltele de plaja PANZATE, acel model batranesc - cu doua fete (una rosie si una albastra), trei compartimente care se umfla independent.

Nu gasesc nicaieri, teoretic ele "exista in depozit" dar comerciantii nu le aduc la vanzare ca "sunt prea scumpe" si nu le ia nici dracu'.

Daca ati vazut recent pe undeva, va rog help! Nu ma intereseaza alt model, nu doresc discutii filozofice gen "de ce ai nevoie de saltele daca se inchiriaza sezlonguri peste tot", etc...

Bere.

LE: am atasat si o poza luata de pe net:
 

Attachments

  • saltea_fotoliu_plaja_panzata-0.jpg
    saltea_fotoliu_plaja_panzata-0.jpg
    19.1 KB · Views: 137
Se gasesc la mare pe la orice dugheana de pe plaja, exact ca acelea de pe vremuri, 2 compartimente + perna, panzate, o fata rosie si una albastra, se pot prinde si face fotoliu, intocmai ca in poza ta. Anul trecut am vazut a tarabele din Mamaia, si Neptun o gramada. Pret 30-40 lei.
 
Fix de anul trecut am inceput sa caut. Am intrebat la toate dughenele din Neptun, Eforie N, Jupiter si Olimp. Raspunsul a fost negativ. Actiunea s-a petrecut in luna iulie si a durat doua saptamani. :frown:

O sa incerc in groaznicele Dragonul Rosu / Niro / Europa. Brrr....
 
Dacă nu găsești de cumpărat pe nicăieri mă uit când mai ajung prin Galați, aveam vreo 2-3 dar n-au fost folosite de vreo 10 ani și nu știu cât de funcționale mai sunt.
 
Mai, multumesc de oferta, dar vreau sa cumpar ceva nou-nou-nou. Sa se uite toata plaja la mine ca la un soare. :biggrin:
 
Bun. Multumesc pt. suport! Am comandat doua d'astea. Imi miroase clar ca e tzeapa (vezi si reducerea de pret semnificativa!) dar daca nu sunt ca in descriere (cauciuc panzat, etc...) le trimit urgent inapoi. Sau OPC.

Astept coletul. :biggrin:
 
Back
Top