1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Saltea de plaja "old style"... de unde?

Discussion in 'Ajutor: La cumpărături' started by Quark, Jun 5, 2013.

 1. Quark

  Quark zis şi Brucan

  Dupa o luuunga folosinta mi-au cedat cele doua saltele de plaja. Nu pot fi reparate. Deci caut saltele de plaja PANZATE, acel model batranesc - cu doua fete (una rosie si una albastra), trei compartimente care se umfla independent.

  Nu gasesc nicaieri, teoretic ele "exista in depozit" dar comerciantii nu le aduc la vanzare ca "sunt prea scumpe" si nu le ia nici dracu'.

  Daca ati vazut recent pe undeva, va rog help! Nu ma intereseaza alt model, nu doresc discutii filozofice gen "de ce ai nevoie de saltele daca se inchiriaza sezlonguri peste tot", etc...

  Bere.

  LE: am atasat si o poza luata de pe net:
   

  Attached Files:

 2. spooky51

  spooky51 Obi-Wan Kenobi's cousin

  Se gasesc la mare pe la orice dugheana de pe plaja, exact ca acelea de pe vremuri, 2 compartimente + perna, panzate, o fata rosie si una albastra, se pot prinde si face fotoliu, intocmai ca in poza ta. Anul trecut am vazut a tarabele din Mamaia, si Neptun o gramada. Pret 30-40 lei.
   
 3. Quark

  Quark zis şi Brucan

  Fix de anul trecut am inceput sa caut. Am intrebat la toate dughenele din Neptun, Eforie N, Jupiter si Olimp. Raspunsul a fost negativ. Actiunea s-a petrecut in luna iulie si a durat doua saptamani. :frown:

  O sa incerc in groaznicele Dragonul Rosu / Niro / Europa. Brrr....
   
 4. Gabriela

  Gabriela Dominion

  Dacă nu găsești de cumpărat pe nicăieri mă uit când mai ajung prin Galați, aveam vreo 2-3 dar n-au fost folosite de vreo 10 ani și nu știu cât de funcționale mai sunt.
   
 5. Quark

  Quark zis şi Brucan

  Mai, multumesc de oferta, dar vreau sa cumpar ceva nou-nou-nou. Sa se uite toata plaja la mine ca la un soare. :biggrin:
   
 6. Styr

  Styr Follower of the old ways

  Vezi ca dupa aia o sa stea sa se si bronzeze la tine:biggrin:
   
 7. IceCub

  IceCub Membru Senior

 8. Quark

  Quark zis şi Brucan

  Bun. Multumesc pt. suport! Am comandat doua d'astea. Imi miroase clar ca e tzeapa (vezi si reducerea de pret semnificativa!) dar daca nu sunt ca in descriere (cauciuc panzat, etc...) le trimit urgent inapoi. Sau OPC.

  Astept coletul. :biggrin: