Routere de vanzare

Status
Not open for further replies.

bausto

The year of grace, 2007
1) Router/firewall/VPN Symantec Gateway Security 360R.

Este un firewall dual WAN 10/100 (cu bandwidth aggregation) + 8 porturi 10/100 LAN + port serial. Are posibilitatea de atasare a unei extensii WiFi (pentru cine pune mana pe asa ceva) dar pe moment este doar wired.

Are si suport VPN si 10 licente pentru useri VPN.

Vine cu pachetul complet, cabluri, carticele, pliante, CD-uri cu exceptia CD-ului pe care se afla clientul VPN. Pe ala l-am ratacit :(. Nu mi-a ramas decat instalarea facuta pe PC, care a devenit inutilizabila dupa reinstalarea Windows-ului. Cine gaseste pe undeva un kit o sa se aleaga cu o alternativa built-in la OenVPN. Performanta pe VPN nu e fantastica, 10-15Mbps, dar isi face treaba.

Ca performante, pe o conexiune RDS PPPoE de 50Mbps (pe direct) SGS360R a reusit ~45Mbps. Pe net spun ca duce 60Mbps. Nu am incercat dual-WAN-ul pentru ca nu am avut doua conexiuni si nici conexiune mai rapida de 50Mbps.

In rest, ca sa citez din manual alte feature-uri:
Stateful Packet Inspection (SPI) firewall, IPsec VPN gateway support, intrusion detection and prevention, content filtering and a unique anti-virus policy enforcement mechanism

2) Router WiFi Netgear WPN824v2 RangeMax. 1 x WAN, 4 x 10/100 LAN, WiFi SuperG, se descurca onorabil si pe fir si pe WiFi (ca idee pe WiFi tine putin peste 2MBps in torente si pe fir ~5+MBps).
Features
7 internal antennas scan for strongest signal path and adjusts to interference
MIMO (Multi-In, Multi-Out) technology boosts network performance with up to 10x the speed and 10x the coverage of Wireless-G
Mai multe specificatii la producator sau atasez pdf-urile aici.


3) Router ADSL Netgear DG834PN RangeMax. In mare cred ca e cam acelasi lucru cu routerul precedent dar cu un modem ADSL integrat. Ambele acopereau un apartament cu 3 camere (pereti de caramida), routerul fiind intr-un capat si calculatorul la ~15m distanta.

Spicuind din specificatii:
5-in-1: Modem, Router, Firewall, 4-port Switch, Wireless Access Point
No need for separate modem; plugs directly into ADSL line
Up to 10x faster coverage & speed compared to 802.11g (compatible with 802.11b, 802.11g and SuperG)
6 internal antennas continually survey the environment to optimise coverage

Preturi... sa zicem 400lei Symantecul (pe asta chiar nu ma grabesc sa il dau, e bun de colectie macar :)) si 120lei fiecare Netgear. In functie de cerere se ajusteaza si oferta. In principiu WPN824 ar pleca ultimul pentru ca inca il folosesc.

Contact pe mail bausto@gmail.com sau aici.
 
1) Router/firewall/VPN Symantec Gateway Security 360R.

Sunt deschis la propuneri de pret altfel il bag in hibernare pana cand mi s-o mai face chef de joaca.

Schimb cu una sau mai multe din urmatoarele:

* Harduri de 2TB
* Hard cat mai mare (500+GB) 2,5" 7200RPM
* GTX460 (1GB, daca se poate)

...cu sau fara diferenta.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top