Reset switch HUAWEI Quidway S2008-EI

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,481
Salutare,

Vreau sa ajut un amic sa reseteze la "factory defaults" un switch cu management HUAWEI Quidway S2008-EI. Problema este ca nu mai avem parola de admin a switchului...

Idei?

P.S. Site-ul producatorului e mai mult decat inutil.
 

Quark

Zis și Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Din cate am citit pe net indivizii astia de la Huawei "uita" sa monteze switch-ul de reset pe placa. Incearca sa desfaci capacul si sa identifici pe cablaj unde trebuia montat respectivul switch si fa un scurt cu o sarma / penseta intre padurile respective. DIn cate stiu eu scurtul trebuie facut cu aparatul in functiune si trebuie mentinut contactul vreo 5..6 secunde pana ia resetul si intra in procedura de boot / selftest.
 
C

cradud

Guest
Ok, Quark, mersi pentru ponturi, dar din pacate nu merge. Am conectat toate ce mi s-au parut a fi ceva gen switch lasat fara buton. Le-am luat pe rand metodic si in diverse combinatii. Singurul lucru care mi-a reusit au fost niste scantei, dar si alea cam anemice si fara repercursiuni asupra persoanei care scrie. Dar nici o sansa, nu vrea si gata, nu se reseteaza. Alte idei? Mai am inca 2 bucati de test, poate pana la urma o sa si mearga. Mersi inca odata si mai astept ceva idei.

[strike]ok quark mersi ptr tip`s dar din pacate nu merge am connectat toate ce mi s-au parut a fi ceva gen sw lasat fara buton le-am luat pe rand metodic si in diverse combinatii, singurul lucru care mi-a reusit au fost niste scantei dar si alea cam anemice si fara repercursiuni asupra persoanei care scrie, dar nici o sansa nu vrea si gata nu se reseteaza. alte idei? mai am inca 2 bucati de test poate pana la urma o sa si mearga. mersi inca odata si mai astept ceva idei.[/strike]
 

Jaffar

Wizard
Joined
Oct 20, 2003
Messages
902
Probabil ca omul este incantat pana peste cap ca s-a dat un sfat de genul "fa scurt intre 2 pini random" pe un forum de la care avem pretentii de la noi :biggrin:
Sau doar mie mi se pare postul lui cradud o ironie fina?
 

Quark

Zis și Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Cine a zis sa faca scurt intre doi pini random? :confused:
 
C

cradud

Guest
Probabil ca omul este incantat pana peste cap ca s-a dat un sfat de genul "fa scurt intre 2 pini random" pe un forum de la care avem pretentii de la noi :biggrin:
Sau doar mie mi se pare postul lui cradud o ironie fina?
Nu am inteles sa fac scurt intre pini in mod random, dimpotriva am inteles ce trebuia. Chestia cu switchul nepus este tipica si la switchurile Cts PSH-2108(dar acolo poti face reset prin apasarea a doua contacte unde ar fi trebuit sa existe switchul), dar la Huawei S2008-EI sau S2008-TP-EA nu gasesc de nici o culoare respectivul loc in care ar trebui sa existe respectivul switch. Nu ironizez, chiar am problema respectiva si nu i dau de cap, daca stie cineva ceva asi ramane recunoscator. O zi buna.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,181
Poți face o poză clară cu placa de circuite a aparatului, eventual pe ambele fețe, și s-o încarci pe forum? Poate se prinde cineva unde ar putea fi un jumper de reset... Pentru atașat poze fă click pe „Go Advanced”.
 

Quark

Zis și Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Switch-ul ala din coltul dreapta-jos poza a doua ce face?
 
C

cradud

Guest
Schimba modul de functionare al switchului A/L in D/S este un switch care da in exterior de fapt.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Am io impresia că trebuie să faci scurt la NCJ4 (în dreapta lui J8 în poza 2).
 

Quark

Zis și Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Ultima tentativa: scoate mufa de alimentare vreo 10 secunde, tine apasat butonul care "Schimba modul de functionare al switchului A/L in D/S este un switch care da in exterior de fapt", baga mufa de alimentare (cu butonul ala apasat) inapoi in aparat, tine in continuare butonul ala apasat cateva secunde si vezi daca obtii ceva. Bafta! :smile:
 
Top Bottom