Reparatie monitor Eizo L985EX

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
De cateva luni monitorul meu Eizo L985EX imi facea fite la pornire daca era scos o perioada mai lunga din priza. Dupa ce in ultimul timp am beneficiat de o intetire a problemelor am luat legatura cu Senor Ipman si ca urmare a verificarilor lui s-a descoperit cauza belelelor, adica 6 SMD-uri umflate. Din pacate Senor Ipman nu detine echipamentele necesare pt scoaterea pieselor defecte si inlocuirea lor cu unele bune adica o suflanta de aer cald. Ca urmare va rog sa ma ajutati in aceasta privinta. Are cineva un astfel de echipament la dispozitie ? Stie cineva un atelier bun si de incredere pt reparatii electronice la monitoare ?

Multumesc anticipat.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
Well, s-au uitat la el si mi-au zis ca din punctul lor de vedere functioneaza fara probleme. Nu stiu ce sa mai cred. Oricum daca mai face fite il filmez si le arat situatia.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
AM un monitor de 19" (Dell) care nu mai porneşte. Prima dată când l-am pornit şi n-a mers, îi clipea LED-ul de power-on, acum nu mai porneşte defel. Palsonic sunt cam departe, la dracu'n praznic pentru mine, care n-am maşină. O altă firmă care să fie în Bucureşti şi care să arunce un ochi, să-mi dea un cost estimativ, se găseşte? Monitorul mi-ar fi util doar în cazul în care reparaţia costă sub 100 RON, altfel îl donez pe elforum şi cu asta basta.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
Am si eu o problema similara cu war, ledul monitorului clipeste uneori si saracul porneste abia peste cateva minute.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Desfă-l și vezi dacă ai condensatorii uscați/scurși/umflați. Dacă nu, e lampa dusă și poți să-i faci vânt la gunoi. Been there, done that :frown:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Sună bine, o să îi caut. Mulţam! :smile:
LE: n-am unde să-l desfac, mi-e apartamentul plin de copil :smile:
Repet, nu porneşte deloc, dacă ar fi lampa dusă ar trebui să pornească, dar să nu afişeze imagine. Right?
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Heh, coincidență sau nu... Monitorul mamei a făcut un țiuit și s-a beznit. Se mai văd umbre pe ecran, deci LCD-ul funcționează, da' canci backlight. Tata face operațiuni de transplant de organe de la alt monitor identic căruia i-a murit inteligența și nu vrea să stea pornit mai mult de câteva secunde odată. Dar asta nu se întâmplă în București.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Location
Stockholm
Daca cineva scoate sursa din monitor, o repar eu pentru voi. Adica inlocuiesc condensatori/redresoare/ce-o mai fi pe acolo defect.
Mai departe nu pot sa fac ca n-am timp.
 
Top Bottom