finger Membru Jul 28, 2009 #1 gizmag.ro se numeste. Vericine sau vericare doreste sa se implice, PM la baiatu sau contact de sait care este. Va salutez cu respect anticipat.
gizmag.ro se numeste. Vericine sau vericare doreste sa se implice, PM la baiatu sau contact de sait care este. Va salutez cu respect anticipat.
Quark Zis și Brucan Jul 28, 2009 #6 Nu-i asa ca n-ai dat click pe link-ul din postul meu? Eram curios daca esti userul Finger de pe price. Atat.
Nu-i asa ca n-ai dat click pe link-ul din postul meu? Eram curios daca esti userul Finger de pe price. Atat.
finger Membru Jul 28, 2009 #7 Ai dreptate. La hover am vazut member.php, nu si domeniul. Da, tot eu sunt, Quark.
Quark Zis și Brucan Jul 28, 2009 #9 Pai cred ca 90% de pe aici suntem fosile d'alea... care este. Exceptand Puterfixerul care nu mai poate fi datat nici cu Carbon-14.
Pai cred ca 90% de pe aici suntem fosile d'alea... care este. Exceptand Puterfixerul care nu mai poate fi datat nici cu Carbon-14.
puterfixer Administrator Sugar daddy Jul 28, 2009 #11 telnet irc.undernet.org? PC Concrete? „talk” pe linux? BBS? :> Ehei, alea vremuri, forumurile-s pentru leneşi ce au toate funcţiile de-a gata
telnet irc.undernet.org? PC Concrete? „talk” pe linux? BBS? :> Ehei, alea vremuri, forumurile-s pentru leneşi ce au toate funcţiile de-a gata
finger Membru Jul 29, 2009 #13 puterfixer said: telnet irc.undernet.org? PC Concrete? „talk” pe linux? BBS? :> Ehei, alea vremuri, forumurile-s pentru leneşi ce au toate funcţiile de-a gata Click to expand... BBS si dial-up 14.400. yabb....
puterfixer said: telnet irc.undernet.org? PC Concrete? „talk” pe linux? BBS? :> Ehei, alea vremuri, forumurile-s pentru leneşi ce au toate funcţiile de-a gata Click to expand... BBS si dial-up 14.400. yabb....