Placa PCI cu porturi USB

Discussion in 'Cumpăr hardware' started by bausto, Dec 23, 2008.

 1. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Am facut cateva calculatoare de dat de Craciun si ieri seara am avut "placuta" surpriza sa vad ca unul din ele are porturile USB busite. In Windows apare totul ca functionand normal inclusiv porturile/controllerul USB dar nu functioneaza nici unul. Nici cele doua din spate, nici cele de pe carcasa conectate la header. Am verificat cu o tastatura USB nu alimenteaza deloc nici unul din porturi.
  Asta ar putea sa fie de la faptul ca tot aseara sursa Chieftec de pe respectivul sistem a explodat cu artificii si poate a luat si USB-urile cu ea.

  In fine, vreau o placa PCI cu macar 2 porturi USB. Daca se poate si cu header pentru porturile de pe carcasa. Bani (daca e un pret rezonabil), schimburi, etc.

  Ceva in genul asta.
   
 2. Gandalf

  Gandalf Membru

  Nu ştiu dacă îţi este de folos informaţia, dar eu am cumpărat recent din Auchan aşa ceva (link la repezeală, ce mi-a dat Google mai repede) la vreo 20 lei.
   
 3. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Asta-i perfect. 4USB externe + 1 intern + (cel putin) 1 header e mai mult decat suficient. Acum sa vad cand mai ajung in Auchan...
  Si daca nu-i exact ca ala nu-i bai, USB sa aiba. Poate il rezolv pana la revelion. Prin Carfur am trecut dimineata si n-am dat peste asa ceva.
   
 4. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Media Galaxy. Au sigur, dar preţurile ălora sunt umflate. În lipsă de opţiuni însă...
   
 5. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Dood... in MG e 100lei panarama aia. USB only, ca daca are FW mai arunc 50-100lei in directia lor. Pana acum nimic.
   
 6. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Păi eu ce-am zis, că-s umflate :smile:
   
 7. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Umflat e un "mic" adaos de 50-100%. 3-400% nu mai e doar umflat :frown:.
   
 8. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Eu am luat o placă d'asta cu 4 porturi USB acum vreo lună cu 39 lei dintr-un magazin de calculatoare.
   
 9. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Chestia e ca o cam vroiam acum (adica pana in revelion), fix cand nu-i nici naiba prin magazinele de calculatoare ca sa imi vanda asa ceva. Si in sumer/hyper-marketuri nu am gasit inca. Ma gandeam ca cineva are in lada de vechituri o astfel de placa si e dispus sa se desparta de ea.
   
 10. JustIn

  JustIn Membru Senior

  Am eu una cu 2 porturi USB, pe PCI, fara port de extensie. Problema e ca sunt in Iasi. Daca o vrei ma interesez maine daca lucreaza vreun transportator rapid si ti-o trimit. Sa imi lasi PM cu adresa daca te intereseaza.
   
 11. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Am eu una cu 4 mufe externe şi două interne (USB şi header pentru front panel), cu alimentare de la o mufă floppy. Chip ALi, merge ok. Ajung cu ea în Bucureşti marţi. Sunt magazine prin zona Timpuri Noi cu pocnitori din astea Gembird, sau pe Maica Domnului, la vreo 10$, dar acum sunt închise probabil.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice