bausto
The year of grace, 2007
Am facut cateva calculatoare de dat de Craciun si ieri seara am avut "placuta" surpriza sa vad ca unul din ele are porturile USB busite. In Windows apare totul ca functionand normal inclusiv porturile/controllerul USB dar nu functioneaza nici unul. Nici cele doua din spate, nici cele de pe carcasa conectate la header. Am verificat cu o tastatura USB nu alimenteaza deloc nici unul din porturi.
Asta ar putea sa fie de la faptul ca tot aseara sursa Chieftec de pe respectivul sistem a explodat cu artificii si poate a luat si USB-urile cu ea.
In fine, vreau o placa PCI cu macar 2 porturi USB. Daca se poate si cu header pentru porturile de pe carcasa. Bani (daca e un pret rezonabil), schimburi, etc.
Ceva in genul asta.
Asta ar putea sa fie de la faptul ca tot aseara sursa Chieftec de pe respectivul sistem a explodat cu artificii si poate a luat si USB-urile cu ea.
In fine, vreau o placa PCI cu macar 2 porturi USB. Daca se poate si cu header pentru porturile de pe carcasa. Bani (daca e un pret rezonabil), schimburi, etc.
Ceva in genul asta.