Pt Rabbit, Quark şi toţi cei ce "nu suportă
decât lossless" un foarte prietenesc "up yours"
. Chiar dacă oamenii sunt diferiţi, iar unii au "filtre de zgomot" mai proaste decât alţii (adică unii suportă interferenţe mai puţine când ascultă muzică), ceea ce faceţi voi se numeşte obsesie şi nimic mai puţin. Voi sunteţi efectiv obsedaţi de aşa zisa calitate a sursei, iar această obsesie vă împiedică să vă bucuraţi de muzică dacă vine dintr-o sursă mai proastă decat standardele voastre ridicate.
Eu sunt una din persoanele cu o capacitate foarte bună de a filtra intern zgomotele. Dacă vecinul de deasupra mută mobilă, sau tata face cu aspiratorul pe hol, sau vecinul de la 2 găureşte cu bormaşina eu pot să mă bucur de o melodie ascultată la radio fără probleme, sau să citesc ceva, sau chiar sa dorm (ok, bormaşina mă trezeşte dar doar dacă e foarte enervantă
). Eu mă pot bucura de una din melodiile preferate şi dacă este mp3 la 128, sau este la un radio. Voi pe de alta parte sunteţi exact în colţul opus al universului, voi nu mai sunteţi fani ai muzicii ci fani ai calităţii audiţiei, versurile sau linia melodică nu reprezintă nimic pentru voi daca nu se aud PERFECT. Ei bine, această perfecţiune din punctul meu de vedere este falsă, pentru că daca pui o formaţie să cânte de 2 ori aceeaşi melodie nu o va face în mod identic şi nici măcar perfect. Fiinţele umane sunt prin definiţie imperfecte.
You can start banning me now...