Modelism ?

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Am fost. Nu mai am timp, nu mai am răbdare și nu cred că mai funcționează nici unul din motoarele cu ardere internă pe care le aveam pe avioane. Și oricum nu îndrăznesc :rolleyes:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Acum e mai simplu, cu acumulatori cu litiu şi motoare electrice brushless poţi obţine ceva fun şi fără chestii complexe. Dar trebuie mult timp şi fonduri, până înveţi să controlezi jucăria mai serios înveţi cum se foloseşte fibra de carbon, scociul, epoxy, cianoacrilat, cum îndrepţi arcelu' şi unde-s toate magazinele pentru aşa ceva.

Nici io nu îndrăznesc.
 

spooky51

Obi-Wan Kenobi's cousin
Joined
Jan 5, 2007
Location
Cioroxville
Te poti distra elegant si cu un electric, mai ales ca nu-i asa pretentios ca termicul, nu faci reglaje ale amestecului, nu te manjesti de ulei de ricin, nu iti trebuie starter (desi inainte nimeni nu pornea cu starterul ci tot la mana), si il poti arunca din mana.

Un prieten are un Yak-replica, cu un motor brushless supraunitar si acumulatori buni, si face cu el acrobatie, ba chiar reuseste sa nu-l mai faca zob la aterizare.
E fun sa stii sa te joci cu avionul sau sa privesti pe cineva care stie ce face, si eu m-am jucat nitel, insa cu un EasyStar ieftin de incepator, cu elicea deasupra, pe care nu riscam sa-l fac praf. Din pacate, am constatat ca am o totala lipsa de antrenament dar probabil ca si de talent, asa ca am preferat sa stau si sa privesc la altii :smile: .
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Bine că ai dat ressurect la thread, nu mai găseam unde să postez. :biggrin:

Prin urmare, proiectul meu este o dioramă. Pentru asta plănuiesc să folosesc ziare + glet pentru alcătuirea reliefului. Ceva sugestii în legătură cu asta (compoziție, de unde s-ar putea găsi la saci mini gen 5-10kg)?
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Location
Bucuresti
Lego Technic se pune? Ca am primit un camion de toata frumusetea si acum asamblez cele n-shpe mii de piese... :smile:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Gasesti piese de schimb separate sau te bazezi pe super-glue?
Da, se găsesc piese. Chiar și upgrades (piese de metal în loc de plastic).

Am schimbat roata dințată "rasă" (trebuie desfăcut tot, de când am postat prima dată până acum numai asta am făcut) dar acum cred că am bușit ceva electric, că se turează la maxim motorul imediat cum fac unlock.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Eu zic să lași zborurile pentru la primăvară, la cât de mare e jucăria n-ai loc în casă cu ea și e păcat s-o faci bucăți. :|
 
Top Bottom