Miracast. Despre...

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Posesor de Lumia 630, cazat la un hotel cu LCD in camera, intrari HDMI included. Poze zilnice in mobil. Vreau un astfel de dongle pentru a le vizualiza direct din mobil pe LCD. Sfaturi? V-ati jucat cu asa ceva? Calitate ok? Drivere ok? Sau e numai o spoiala ca sa-ti mai ia niste bani de pe card?

Multumiri pentru orice pont! :beer:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Am folosit la un moment dat de pe un telefon Samsung S3 pe un televizor; merge, dar eu pusesem un clip de Youtube care era SD si se vedea cam aiurea. De asemenea mai intrerupea din cand in cand, nu stiu daca de la conexiunea de Internet cu Youtube (unde telefonul ala merge cam nasol in general), de la Miracast sau de la faptul ca le folosea pe amandoua odata. Pentru imagini statice (poze) nu am incercat, daca astepti pana luni fac un test si iti zic.
 

radul

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Sau daca aveti deja prin casa un WDTV mai nou asa ...de prin 2011 :smile:, la astea s-a introdus miracast odata cu un update de firmware. Banuiesc ca si media playerele mai noi, cu endroid, au implementat cu suces acest superb feature .
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Mulțumesc. La banii ăia am comandat și eu unul.
Rapizi tare, flăcăii! În 24 de ore l-am avut în mâini, din Cluj! Chiar sunt impresionat.
Probat, merge perfect cu ale mele Allview X2Soul și P6Life. Are un mic lag, dar am văzut că "așa face toate"
Nu știu dacă nu se alimentează prin HDMI sau TV-ul meu mai vechi nu poate așa ceva, cert e că are cablu USB de alimentare din portul USB al TV-ului (care la mine e ocupat cu HDD-ul cu filme), bașca un alimentator, pentru alimentare separată. Mai are și un cablu HDMI tată-HDMI mamă de vreo 30 cm, prelungitor.
La banii ăștia e mai mult decât OK.

PS: apropo, pentru cele ce n-au "ecran wireless" (am o tabletă mai veche) există ceva aplicații care o fac să meargă?
 

Attachments

Last edited:
Top Bottom