Microsoft Intellimouse Explorer 2.0

bausto

The year of grace, 2007
Ma intereseaza IE 2.0 black/leather. Practic ma intereseaza doar maruntaiele lui pentru ca am deja unul dar a cam dat in primire scrollul (s-a degradat rotita) si are un contact imperfect pe undeva care imi mananca zilele (vede scrollul apasat constant or smth).

Il iau intreg daca il are cineva dar vreau sa arate bine. Tocit o sa fie dar sa arate totusi rezonabil, nu ca al meu care pare ca a fost folosit in batatura :biggrin:.

Dar poate sa fie si nou. Doar sa imi arate cineva magazinul in care sa-l mai gasesc sau dulapul in care a fost uitat.
 

Attachments

  • 1063056207250wime342.jpg
    1063056207250wime342.jpg
    15.3 KB · Views: 48
Eu am două de-astea, unul chrome și unul cobalt, dar incă le folosesc (tot așa, arată ca târâte in urma trenului după 5 ani de folosire, dar merg bine). Mă intreb dacă Optical Mouse 5000 nu e exact același lucru dar cu alt nume. Nu văd unde sunt culorile și nu cred că mai au model leather, dar ai putea inlocui mecanismul.
 
Am vazut ca pe site-ul MS doar OM5000 mai are forma astora vechi. Ideea e sa stiu sigur daca mecanismul merge plimbat dintr-unul in celalalt. Adica sa pot sa pastrez integral carcasa veche si sa nu ma trezesc cu o combinatie de mouse negru si butoane gri pentru ca, sa zicem, butoanele nu se detaseaza de restul mecanismului.

Si nici nu stiu daca electronica din astia noi e compatibila mecanic cu vechile carcase.

Daca nu merge si nu merge, schimb doar carapacea aia leather si o pun pe alt mouse. Nu stiu cum as putea sa schimb butoanele totusi. Ce alte modele foarte asemanatoare au botoane negre, nu argintii? La al meu s-a luat cauciucul de pe butoane si arata in ultimul hal.
 
Logi ce are? Încă se mai găsesc. Treci peste titulatura "gaming", este un şoarec excelent.

Dau şi eu o sugestie :smile:
 
Iți dai seama că dacă moușii ăștia au supraviețuit 5 ani, până nu crapă de tot nu vor fi inlocuiți. Eu mai am un MS LaserMouse 8000, da' tot p-ăsta vechi il folosesc.
 
Şi mie mi-a supravieţuit un Logitech Pilot cu bilă rebrănduit HP din 1999 şi încă mere bine, asta nu înseamnă că trebuia să refuz G9-le 10 ani mai târziu :biggrin:

Da, eu înţeleg, dar dacă deja trebuie transplantate chestii mi se pare mai mare daraua decât ocaua şi sincer mai drept e un mouse nou :smile:
 
Logitech-ul tău e uzat moral (bilă), pe când optica ăstora incă mai face față cu succes laserelor și altor prostii ne-revoluționare.
 
Neo, mie imi trebuie in primul rand un mouse mare. LM8000 mi se pare prea mic pentru mana mea, adica il cuprind cu usurinta. Si daca as vrea sa stau cu mana relaxata pe el as trage numai cu degetele pe masa. IE 2.0 are forma perfecta pentru un mouse. Cel putin eu nu am pus mana pe alt mouse care sa se muleze atat de bine in palma mea. Chiar daca si asta ar putea sa fie o idee mai mare (as plimba caramida pe birou).
Apoi eu vreau un astfel de mouse si din motive non-tehnice. M-am atasat de el :smile:. Si sincer, mi se pare peste LM8000 :smile:.

Nu vreau neaparat un mouse pentru ca am deja. Vreau mouse-ul asta :biggrin:. Colectie, sentimentalism, nostalgie, you name it.
 
Back
Top