Jucării

Sunt vreo 25 de modele de FQ777, de la 2 canale la 4, cu elice verticala si orizontala, cu turbine si fara, daca e fix acelasi model e o mare teapa, daca e alt model s-ar putea sa fie un pret bun.
 
E fix acelasi. Iar engross e 6$ + taxe.

IMAG0344.jpg
 
Yep, e acelasi.

Daca e 6$ + taxe de ce nu importi vreo 10.000 de bucati sa le vinzi la 7$ + taxe? E un profit onorabil si ai face fericiti mai multi oameni decat faci scriind aici despre asta.
 
New toy. Silverlit Lamborghini Murcielago 1:50, cu telecomandă IR. ~80 lei în Cora, multe modele. Se alimentează cu o baterie AAA, care pare să țină mult timp. Telecomanda e simplă, dar funcțională, și merge pe distanțe destul de mari (6-7 metri) și un pic pe lângă line of sight (senzor suficient de bun pentru reflectate). Are comandă a vitezei în 3 trepte și direcție neproporțională (cu electromagnet, stânga total/dreapta total). Merge pe parchet și gresie, are roți și garda la sol prea mici pentru covoare. Are faruri comandabile (poți s-o vezi/scoți ușor de sub mobilă). Pare destul de rezistentă. Decorurile (spoiler, oglinzi) sunt făcute din cauciuc moale, rezistă la lovituri.

Pagina producătorului.
 
Back
Top