Javascript

Multumesc.
Iframe-ul era planuit (intr-un final) sa fie sub forma de popup micutz, ca o mini-fereastra. Acuma, daca tot zici ca nu-i bine, zi si varianta noua/buna...
 
"Not Invented Here" funcționează doar la oameni extraordinar de prolifici la codat. Se transformă în "după mine, potopul" imediat ce autorul nu mai are chef/timp de acel proiect.

Neo: asta e, unii doar consumă.
 
Neo: asta e, unii doar consumă.

Mă refeream strict la acest "nu iau în seamă sfaturi și prefer să-mi omor timpul făcând taskuri repetitive care de obicei se termină într-o spirală de mai multe întrebări din ale căror răspunsuri oricum nu trag niciun folos pentru că prefer să-mi urmez rutinele personale pentru că soluții elegante nu mă reprezintă".

Chestia cu consumul este oarecum reală, țin minte că am discutat pe marginea unor chestii și ajunserăm la aceeași concluzie - libs sunt faine și-ți ușurează munca și preferi să tragi un cocktail decât să scrii și să documentezi cod nou care face același lucru doar pentru... ce motiv? :)

Da, înțeleg toată chestia asta cu "vreau să creez", well, make a baby or smth? :D J/k, fiecare cu pasiunile lui personale, dar nu pot să nu încerc să-mi imaginez cât de departe ar fi ajuns Marius dacă ar fi pus măcar 1/2 din încăpățânarea lui de a evolua ca să rămână pe loc în găsitul de soluții alternative acolo unde chiar este nevoie, e.g. chestii pentru care nu există libs.
 
Nu ma reprezinta. :smile:
Motivul #2, internetul este... prost. Daca depind de cloud, rezulta epic fail garantat.
De ce sa depinzi de cloud? Descarci JQuery si il rulezi de pe serverul tau.

Pentru modale rezonabil de complexe, merge si Bootbox. Am folosit Bootbox in vreo 2 aplicatii si nu regret.

LE. De fapt, pentru aplicatii custom-made prefer Bootstrap + DataTables + Bootbox. Ma scutesc de a scrie o gramada de cod.
 
De fapt e chiar recomandat să folosești copia ta proprie de jQuery, cu care versiune știi sigur că funcționează codul tău. Faci update la jQuery doar după ce testezi tot.
 
Cel mai bine e sa ai tot setul de librarii local si stii exact ca functioneaza impreuna, iar daca nu vrei sa schimbi ceva major in aplicatie nu umbli la librarii. Daca nu e o aplicatie pe internet si nu se pune problema de securitate, nu te complici.
 
Back
Top