Am jucat un joc cu întrebări și răspunsuri de vreo 3 ori.
Ei bine, jocul respectiv e acum (pentru o perioadă) gratis, și dacă vreți să îl aveți în contul vostru, vă puteți face un cont și adăuga jocul în contul vostru.
E un joc distractiv de jucat în mai mulți oameni, numai bun de pandemie.
E destul de distractiv de jucat în echipe.
E bazat pe răspunsuri la întrebări, asta poate duce jocul și în tot felul de zone mai fără perdea, mai cu cuvinte mai dure, din astea.
Daca e cineva interesat am cateva key-uri pentru closed beta la urmatoru' Settlers. The preload of the Closed Beta will be available starting from January 18th, 6PM CET / 9AM PT. The Closed Beta will then start on January 20th, 2PM CET / 5AM PT and end on January 24th, 10AM CET / 1AM PT.
Mda, eu am versiunea de carton pentru game of thrones: the board game și e mult prea complicată pentru casual gaming, destul de multe reguli și greu de jucat (ne-a luat câteva ore bune să înțelegem cât de cât cum se joacă, după care toată lumea era complet plictisită). Poate versiunea asta mai lămurește unele lucruri... dar nu-s sigur.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.