Help! Excel VBA

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Deci dupa multe saptamani de lipsa de chef, am reusit weekendul trecut sa termin programul.
Proceseaza in 3 pasi: 1=importa coloanele interesante din CSV-ul ala oribil scos de analizor in doua foi temporare, 2=sorteaza, alege randurile interesante si face o sinteza cu datele posibil utilizabile, 3=sorteaza iar, alege datele finale si, pentru fiecare set de date, face copie a template-ului si il umple cu date.
E scris exclusiv in VBA. Are vreo 5 pagini de cod si cam o pagina si jumatate de explicatii (la inceput) si comentarii (printre randurile de cod) despre ce am vrut sa fac acolo, ca altfel dracu' il mai descifreaza cand va trebui modificat template-ul formularului final.
Oribil.
Da' merge...
... dupa vreo 15 minute de rumegat la un export de 5 MB.
:facepalm:
 

Fred

Membru Senior
Joined
Jan 4, 2019
Pune cate un checkpoint din loc in loc, vezi la ce timp ajunge acolo si ce dureaza atat de mult. Din ce spui nu exista justificare sa mearga atat de incet chiar si pe un RPi.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Stiu deja ce merge greu: importul. Importa cam 5-10 linii/s si nu am cum sa-l simplific mai mult la partea asta. Bine ca merge. Asa ramane!
 

Fred

Membru Senior
Joined
Jan 4, 2019
Si eu ma plangeam de performanta cand importam dintr-un CSV vreo 4,000,000 de linii in aproape 30 de secunde. HDD, nu SSD, in masina virtuala cu 2 procesoare pe la 2 GHz.
 
Top Bottom