Evenimente muzicale şi culturale

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,902
Din tot festivalul ala rock de la balegari doar Epica mi-ar face cu ochiul, tare tare... :smile:
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,902
Nush, acasa de obicei ascult muzica, fara videoclipuri. :goofy:

LE: mda, stiam ca e buna tipa, da' chiar e buuuna buuuna... :biggrin:
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Messages
2,081
Poate mai nou, că sigur nu era.

Eniuei, (rant) problema mea cu trupele de metal simfonic în general e că, în mare parte, ai cinci instrumentiști care cîntă (aceleași) două note (poate cu un clăpar mai breaz care oricum mă plictisește cu virtuozitatea power metalistă), eventual bagă și o orchestră ca să scrie în review „influențe prog”. Pe urmă bagă o mezzo-soprană foarte preocupată să-mi arate cît de mult poate să țină nota. Just no. Poți face mult mai multe chestii cu o voce feminină mișto decît s-o pui să cînte peste Metallica. /aspru, dar sever

Revenind, eu m-aș uita și la Voivod din lista aia.
 

Bart

Membru Senior
Joined
Jan 16, 2010
Messages
228
Pentru ca
korby said:
Shitballs, la mine e destul de sigur că nu pot ajunge.

Nici eu nu o sa ajung, desi mi-as dori foarte mult. Inca am biletul, in caz pot sa fiu prezent, dar slabe sanse..:frown:
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,902
Mda, nasoala ordine din punctul meu de vedere, tre' sa vad pe la ce ora ajung sambata, a.i. sa nu trebuiasca sa ascult Slayer. Sau poate imi iau castile cu mine daca merg de mai devreme, pentru Megadeth... :goofy:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,565
Fain, dar putea să fie și mai scurt. Ceva de genul: restul trupelor au fost în deschiderea Metallica :biggrin:. A fost clar pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care au cântat, așa că Megadeth, Slayer (doar pe ăștia i-am prins, nu ne-am dus de la început) nu prea s-au chinuit să comunice cu publicul, și-au cântat ce-au avut de cântat și au șters-o.
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Fu tare :smile:.

In alte cuvinte Ramstein poate sa stea acasa maine :biggrin:. Metallica a facut un spectacol cat sa-i rusineze pe ceilalti. Suficient cat sa-i ierte lumea pentru faza cu "It's all up to you Budapest!" (a repetat tousi "Bucuresht" de cateva ori ca sa vada lumea ca a fost doar o mica scapare).

Playlistul... mostly classics. Plus vreo 2 de pe Death Magnetic. One, Fuel, Master of Puppets, Seek and Destroy, Nothing Else Matters, Fight Fire With Fire, Welcome Home (Sanitarium), Disposable Heroes, Sad But True, Enter Sandman, Stone Cold Crazy, Cyanide si alte cateva.

Din pacate fara The Four Horsemen (desi cand am auzit ca tot spunea ca se bucura ca fac parte dintre cei 4 mari - pe langa Anthrax, Slayer si Megadeth - am sperat ca o sa bage si piesa asta in playlist) sau Battery.
 
Last edited:

Bart

Membru Senior
Joined
Jan 16, 2010
Messages
228
De ce nu a fost azi???? :frown:.
Sper sa scoata un DVD sa vad ce am pierdut. Setlistu ala arata interesant: Fire, Sanitarium, Heroes, Stone Cold... Daca au cantat si chestii mai grele gen Blackened, 4Horseman, Dyers Eve, Battery ma sinucid:biggrin:
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Messages
3,074
# Creeping Death
# For Whom The Bell Tolls
# Fuel
# Disposable Heroes
# Fade To Black
# That Was Just Your Life
# Cyanide
# Sad But True
# Welcome Home (Sanitarium)
# All Nightmare Long
# One
# Master Of Puppets
# Fight Fire With Fire
# Nothing Else Matters
# Enter Sandman


# Encore:
# Stone Cold Crazy (Queen cover)
# Hit The Lights
# Seek & Destroy
Aştea?
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,902
Metallica au fost super, cum ma asteptam, setlist misto, efecte misto, spectacol si interpretare misto. Eu am fost socat sa vad cati fani au grohaitorii de la Slayer... :goofy:
Iar Rammstein, aseara, au fost... hubba hubba wow, cu exceptia faptului ca n-au cantat decat 1h30'. In rest, excelent spectacol... :biggrin:
 
Top Bottom