Este programarea OOP grea?

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by walex, Jul 11, 2018.

 1. Am incercat sa invat C si in timp m-am deplasat de la C la HTML si CSS.Mi-am dat seama ca aceste limbaje sunt usoare dar dupa ce am incercat sa invat JAVA si PHP erau niste clase care nu mi-au placut.Am memorat tot codul fara sa-l gandesc si apoi mi-am dat seama ca web developement/designing nu e de mine.
  Partea de design inseamna ca in programare doar construire sau creativitate?Eu am inteles doar de partea de creativitate dar nu ma asteptam sa fie si imaginatie.Eu credeam ca doar tastezi liniile de cod fara sa ai legatura cu asa ceva.Adica scrii tot codul dar fara sa te gandesti la partea de imaginatie cum sa il asezi pe pagina,pe bordura,etc.

  Poate imi explica si mie cineva caci eu habar n-am de ce ai nevoie de imaginatie pentru borduri,tabele,etc...

  Uh,,,,,Nimeni?
   
 2. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  E scump ce fumezi?
   
  ipman, Quark and burebista like this.
 3. De ce intrebi?

  24 de vizualizari si niciun raspuns....Pe bune?
   
 4. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Lipsa de coerență a post-ului îmi zice că are efect ce fumezi. Dacă din 24 de vizualizări (adică toți membrii activi ai forumului) nu ți-a răspuns nimeni, înseamnă că e o problemă undeva.

  La "obiect": ai abandonat C (părea că-ți place, dar e greu) pentru ceva ce nu-ți place (HTML/CSS părea ușor, chiar dacă nu e, când aprofundezi și afli că de fapt 99% acum e JS). E clar că programarea nu s-a lipit (în unele cazuri OOP chiar e grea), trebuie încercat altceva. Orice firmă de curierat o să te primească cu brațele deschise, îți dau și telefon, și mașină - ceea ce n-o să primești ca programator HTML care nu poate face un tabel sau programator de java/php căruia nu-i plac clasele.
   
  ipman and Quark like this.
 5. Oricum mi-am ales alta profesie asa ca nu are rost sa-mi dai sfaturi.
   
 6. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Atunci de ce dreq deschizi topicuri d'ampulea?
   
  lauru'_balauru' and Styr like this.
 7. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Constructii?

  Sent from my phone using Tapatalk
   
  ipman likes this.
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice