Neo
The Good Doctor
Mda, deci am o conexiune nouă la internet, cu valori de transfer de ~300KBps maxim Am de downloadat clienți de jocuri care pot ajunge și la 17GB (Star Wars The Force Unleashed). Chestia este că download managerul din FF nu poate seta o valoare de transfer, poate pune pauză dar resume-ul este cu semnul întrebării șamd.
Țin minte că pe vremea x-netului foloseam un progrămel care știa o groază de chestii de genul setat limite/resume/etc, dar nu mai știu cum se chema Există așa ceva pentru conexiunile noastre cele proaste în ziua de azi? Nu, nu se poate conexiune mai bună, ăștia spun că pun fibră pe-aici de aproape 1 an jumate, deci nu-mi fac cine-știe-ce speranțe.
Mulțumesc.
LE: mi-am amintit, îi zicea FlashGet
Țin minte că pe vremea x-netului foloseam un progrămel care știa o groază de chestii de genul setat limite/resume/etc, dar nu mai știu cum se chema Există așa ceva pentru conexiunile noastre cele proaste în ziua de azi? Nu, nu se poate conexiune mai bună, ăștia spun că pun fibră pe-aici de aproape 1 an jumate, deci nu-mi fac cine-știe-ce speranțe.
Mulțumesc.
LE: mi-am amintit, îi zicea FlashGet