lai meh Mar 24, 2019 #1 L-am comandat pentru mine, m-am apucat să îl joc pe pc între timp (vezi topicul cu upgrade). Dacă îl vreți negociem un preț, un troc ceva Mă interesează de exemplu un monitor de 24". Ăsta actual a trecut prin mâinile kinderului Sent from my LM-G710 using Tapatalk
L-am comandat pentru mine, m-am apucat să îl joc pe pc între timp (vezi topicul cu upgrade). Dacă îl vreți negociem un preț, un troc ceva Mă interesează de exemplu un monitor de 24". Ăsta actual a trecut prin mâinile kinderului Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Neo The Good Doctor Mar 24, 2019 #2 Cică este cel mai bun looter-shooter de pe piață momentan, și asta încă de la lansare: Spor la vânzare
Cică este cel mai bun looter-shooter de pe piață momentan, și asta încă de la lansare: Spor la vânzare
radul Membru Senior Mar 24, 2019 #3 Si cu primul a fost un hype asa la lansare, iar dupa aia nu mai stiau cum sa-i dea cu huoo si booo si mortimati.
Si cu primul a fost un hype asa la lansare, iar dupa aia nu mai stiau cum sa-i dea cu huoo si booo si mortimati.
Neo The Good Doctor Mar 24, 2019 #4 Skill Up este efectiv obsedat de looter shooters, dacă spune că e bun, e bun.
lai meh Mar 24, 2019 #5 radul, poți să te convingi doar dacă-l joci Sent from my LM-G710 using Tapatalk
radul Membru Senior Mar 25, 2019 #6 Asa e, scuze! Ma bag si eu ca musca... Ti l-as fi cumparat daca era pt xbox. Free up, user serios, recomand!
Asa e, scuze! Ma bag si eu ca musca... Ti l-as fi cumparat daca era pt xbox. Free up, user serios, recomand!