Display laptop defect: lampa, lcd sau invertor

Discussion in 'Ajutor: PC Hardware' started by LNT, Dec 23, 2013.

 1. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Are o cunostinta un laptop Dell Studio 1735 la care s-a defectat display-ul. La deschidere afiseaza imaginea doar vreo 2 secunde, apoi se inchide (doar display-ul, windows-ul se incarca). Imaginea afisata in cele 2 secunde nu e clara ci are o tenta rosiatica, iar dupa incarcarea windows-ului se vad iconitele de pe desktop foarte slab, abia se zaresc. Asta e descrierea ce am primit-o, eu n-am vazut display-ul.
  Banuiesc ca problema e una din cele 3: display, lampa sau invertor. Din ce am inteles problema n-ar fi de la invertor ci mai degraba ar fi lampa sau lcd-ul in sine. Daca ma poate ajuta cineva cu o sugestie sau idee, vreau sa dau comanda de una din componentele astea si parca nu le-as incerca fara inca o parere si nici nu le-as lua pe toate 3 sa vad care e busita de fapt.
  Multumesc.
   
 2. IceCub

  IceCub Membru Senior Sugar daddy

  De cumparat cred ca gasesti un invertor (cel mai probabil ala e problema), iar panoul LCD daca e sa-l inlocuiesti e recomandabil sa-l iei cu invertor cu tot.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice