De-ale răzuitului

Discussion in 'Alt tip de publicitate' started by Gandalf, May 27, 2010.

 1. Gandalf

  Gandalf Membru

  Vând :

  - aparat de ras Lord (made in Egypt, mie-mi seamănă a clonă de Gillette Tech la "partea activă"), integral metalic (mâner din aluminiu, suport lamă cromat) - 30 lei

  - pămătuf de ras din păr de bursuc "La Maison du Barbier" (fabriqué en France, pur blaireau), mâner "faux ivory", cu suportul de plastic cu tot - 100 lei

  Bineînţeles, nici unul din obiecte nu a fost folosit. Aparatul de ras este, după cum puteţi vedea, în blister, iar pentru bidinea se observă uşor că este pre-bloom. Cu titlu de informaţie, pe forumurile din .fr se afirmă că pămătuful ar fi Plisson rebranded, dar nu am un certificat ştampilat pentru aşa ceva. :smile:

  Folosesc instrumente identice de vreo doi ani iar experienţa mea cu ele este absolut plăcută. De asta m-am şi gândit să propun ceva testat îndelung.

  Vă stau la dispoziţie aici sau pe MP.
   

  Attached Files:

 2. Gandalf

  Gandalf Membru

  Aparatul de ras 25 lei, pămătuful 90 lei. Superofertă, include expediţia cu Poşta Română în cazul achiziţionării ambelor instrumente.
   
 3. Gandalf

  Gandalf Membru

  Inspiratul cumpărător va primi şi un cadou surpriză. Din aceeaşi arie pogotonomică, desigur.
   
 4. Gandalf

  Gandalf Membru

  Vândute, produsele sunt în drum spre înţeleptul cumpărător.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice