Daca vrei suruburi da un semn cand ajungi prin Bucuresti si iti gasesc vreo 50, numai sa imi spui din timp ca sa le adun de pe unde sunt insirate si sa nu ma pui sa le numar si sa le sortez.- 8 suruburi de floapa/CD, 8 de HDD si 4 de cooler
Nu-s restaurant să fac rezervări Așa-ți trebuie dacă te-ai mutat departe, you get the scraps
Nu de alta, dar toate cutiile astea o indispun pe prietenă, eu vreau sex, deci
Don't be a drama queen, știi că așa funcționează orice vânzare - cine vine primul cu banii și ia produsul, al lui e. Eu de unde știu că tu nu vii și zici "n-am loc în bagaje", după ce am refuzat pe cineva? Și da, și berea e un risc până la întâlnirea propriu-zisă, că și data trecută am fost mai puțini decât s-au anunțat. Life ain't fair, nu te răzbuna pe mine fiindcă vreau să golesc casa de porcărele cât mai curând posibil. Nu de alta, dar toate cutiile astea o indispun pe prietenă, eu vreau sex, deci
Nu de alta, dar toate cutiile astea o indispun pe prietenă, eu vreau sex, deci
OK asa, desi daca neo e disperat dupa MB, nu tin neaparat s-o am.Marius, am pus într-o cutie placa de bază cu procesorul și coolerul montate, placa de sunet ISA, placa de rețea PCI cu cablu WOL, un cablu WOL suplimentar, vreo 3 cabluri audio pentru CDROM, adaptorul USB->PS/2, 2 cabluri seriale (DB9-DB9), port monitor-ul (vezi că e cu mufe DB25, îți pun și adaptorul DB9-DB25?), 2 cabluri floppy, doar de cutia cu șuruburi nu dau și pace