Cumpăr placă video

Discussion in 'Cumpăr hardware' started by wirespot, Feb 2, 2016.

 1. wirespot

  wirespot Membru Senior

  Hey guys, caut şi eu o placă video Nvidia.

  Zona de preţ preferabilă 100-150 de lei, dar merg la 200-250 dacă e cazul.

  Cam singura cerinţă ar fi să aibă DVI (dacă are şi HDMI e bonus) şi să nu fie zgomotoasă răcirea (dacă e pasivă sau poate fi folosită pasiv, cu atât mai bine; va fi oricum în bătaia unui ventilator faţă-spate pe lungimea carcasei).

  Ca model, orientativ vedeţi aici unde se încadrează a voastră, aş vrea ceva peste linia următoare: "7950 GX2, GT 440 DDR3, GT 630 DDR3, GT 730 128-bit DDR3". Zic asta pentru că eu am GT 730 acum şi e ok pe 1280x1024, dar pe 1920x1080 se cam screme.

  PM sau reply aici, cum preferaţi, mulţumesc anticipat.
   
 2. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Trebuie neapărat nVidia? Trebuie pentru 2D sau 3D?

  Dacă e doar 2D, am o Asus cu Radeon 3650 parcă, răcită pasiv și cu dual DVI. Stă în cutie de mai bine de un an, n-am la ce o folosi și la un moment dat va ajunge la reciclat. Arată ca asta, dar nu mai știu câtă memorie (DDR3) are.

  https://www.asus.com/Graphics-Cards/EAH3650_SILENT_MAGICHTDP512M/
   
 3. wirespot

  wirespot Membru Senior

  @puter: Pentru 3D (jocuri) îmi trebuie, altfel nu era problemă, cred că mai am şi eu vreo două de genul ăsta prin dulap.

  (Are cumva un adaptor DVI-HDMI în cutie? Ar fi un upgrade pentru soră-mea, e un cap peste HD 5450 ce are ea. Şi-a luat fără să întrebe şi-a dat şi-o grămadă de bani pe ea... :rolleyes: Chestia e că ea vrea neapărat ieşire HDMI pt filme pe TV, şi citeam pe net că plăcile astea sunt cam mofturoase, dacă nu detectează adaptor de la mama lui nu activează ieşirea de sunet. Ale mele alea din dulap n-au nici HDMI nici vreo şansă să scoată pe undeva.)

  Eu vreau Nvidia pentru că-s pe Linux şi ori de câte ori am zis "hai să mai dau Catalyst o şansă" ceva a scârţâit. Cu driverele de la Nvidia n-am avut niciodată nicio problemă.
   
 4. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  :biggrin: Înțeleg perfect preferința pentru nVidia :biggrin: Nu mi-am pus vreodată problema că adaptorul ar fi special în vreun fel; mă uit după el pe-acasă și-ți spun.
   
 5. neaxu

  neaxu Rătăcit

  Edit: Nu merge Radeon 3650 cu Sims4. :frown:
   
 6. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  M-am uitat în pachet: nu mai am adaptorul DVI-HDMI, ci doar ăla DVI-VGA.
   
 7. wirespot

  wirespot Membru Senior

  Ok puter mersi oricum.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice