Cumpar CPU Sk.775 si DDR2

Status
Not open for further replies.

bausto

The year of grace, 2007
Ma intereseaza orice procesor Sk. 775 cat mai ieftin. Poate sa fie orice (Pentium, Celeron, single sau dual-core). Ma intereseaza sa fie cat mai ieftin si, eventual, sa nu se incinga prea tare sub coolerul box cu care trebuie sa vina. Nu ma intereseaza nici garantie.

Mai vreau si niste memorii DDR2. Preferabil DDR2 667MHz (dar merge si mai jos). La fel ca si la procesor, nu ma intereseaza marca, overclocking, radiatoare stralucitoare si alte prostii. Ieftine si sa functioneze fara probleme. Nu ar strica si ceva garantie dar nu este absolut necesara.

Nu ma grabesc sa le iau, astept un timp sa primesc mai multe oferte.
 
Un Celeron 331 box costa ~100 RON nou. Cred ca ar trebui sa dai mai multe "indicii" despre pretul pe care doresti sa il platesti pentru procesor. :biggrin:
 
Pai... mai putin decat in magazin :biggrin:. Depinde de oferta. Ma intereseaza si dual-core si Celeron, asa ca nu pot sa dau un pret (intervalul este mult prea mare). Dar s-ar putea ca o oferta, chiar daca e la un pret mare, sa fie imposibil de refuzat (the bang for the buck).
 
Hai sa pun si altfel problema. Care e cel mai ieftin dual-core pe care pot sa il iau din magazin (si care sa mearga pe o placa de baza Intel Desktop Board (D945GNT)?
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top