Cumpar CPU Sk.775 si DDR2

Discussion in 'Cumpăr hardware' started by bausto, Oct 7, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Ma intereseaza orice procesor Sk. 775 cat mai ieftin. Poate sa fie orice (Pentium, Celeron, single sau dual-core). Ma intereseaza sa fie cat mai ieftin si, eventual, sa nu se incinga prea tare sub coolerul box cu care trebuie sa vina. Nu ma intereseaza nici garantie.

  Mai vreau si niste memorii DDR2. Preferabil DDR2 667MHz (dar merge si mai jos). La fel ca si la procesor, nu ma intereseaza marca, overclocking, radiatoare stralucitoare si alte prostii. Ieftine si sa functioneze fara probleme. Nu ar strica si ceva garantie dar nu este absolut necesara.

  Nu ma grabesc sa le iau, astept un timp sa primesc mai multe oferte.
   
 2. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Un Celeron 331 box costa ~100 RON nou. Cred ca ar trebui sa dai mai multe "indicii" despre pretul pe care doresti sa il platesti pentru procesor. :biggrin:
   
 3. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Pai... mai putin decat in magazin :biggrin:. Depinde de oferta. Ma intereseaza si dual-core si Celeron, asa ca nu pot sa dau un pret (intervalul este mult prea mare). Dar s-ar putea ca o oferta, chiar daca e la un pret mare, sa fie imposibil de refuzat (the bang for the buck).
   
 4. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Hai sa pun si altfel problema. Care e cel mai ieftin dual-core pe care pot sa il iau din magazin (si care sa mearga pe o placa de baza Intel Desktop Board (D945GNT)?
   
 5. Spawn

  Spawn Membru Senior

 6. maxu

  maxu Membru Senior

  1GB DDR2 TwinMOS PC5300 am eu (75 lei e bun?), iar Celeron gasesti aici.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice