Cumpăr componente vechi

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Messages
2,210
Nu mai ştiu ce s-a dat şi ce nu de la diverse anunţuri de vânzare, aşa că am deschis un thread nou.

Mă interesează un procesor K7 > 1400 (MHz sau cu +), o placă de bază + o memorie corespunzătoare de 512 MB (unul sau cinşpe module, SDR sau DDR, nu contează decât să se „pupe” cu placa de bază şi să funcţioneze în această configuraţie) şi o placă grafică AGP (poa' să fie şi PCI, dar astea ştiu că sunt rarisime şi scumpe) de la GeForce 3 şi Radeon 8500/9000 în sus. Răcirea pasivă reprezintă un mare avantaj, TV Out-ul unul mediu, faptul de a fi NVIDIA unul mic.

Nu săriţi cu Mobile Barton-uri super-overclockabile şi scumpe, e vorba de un sistem fără pretenţii. Orice rulează decent filme şi deţine un minim de 3D (pentru Zuma Deluxe, Google Earth, chestii d-astea) e OK; totuşi, nu mă interesează Matrox-uri sau alte ciudăţenii, n-am chef de săpat ani în şir după drivere compatibile şi nici de descoperit tone bug-uri în ele.

Bugetul e destul de restrâns, în jur de 200-250 RON.
 

madhorsefuzzy

Membru
Joined
Jun 14, 2005
Messages
122
Am un XP 2000+ sau 2200+ cu cooler pe o placa Epox cu KT333 sau KT400. Nu stiu exact ca sunt ale unui prieten. Diseara ma uit exact la ele si iti zic ce si cum.
Placa de baza are 6 condensatori umflati si se tot restarteaza, asa ca o dau bonus la procesor. Se poate rezolva usor. :smile:
Pret pachet: 50RON.

Placa video Sapphire Radeon 9600Pro cu 256MB (128biti). Este racita activ.
Pret 50RON.

L.E. Ti le pot da, te uiti la ele cateva zile si daca le vrei le cumperi.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Rabbit, am eu exact ceea ce te interesează; preţ 0. Singura problemă e că nu recunoaşte tastatură şi mouse, dar am şi soluţie: un adaptor PS2-USB pentru keyboard+mouse, merge perfect.
Detalii:
CPU: AthlonXP 2000+, n-am alte detalii
Mobo: Habar n-am marca :smile:
VGA: GeForce 2 MX400, parcă, nu reţin exact, anyway, e AGP şi dacă vrei altceva mai bun... o schimbi tu :smile:
DDR: 512 MB (or so I remember)...
Stabilim un loc şi-o oră şi ne întâlnim să ţi le dau; cred că am şi-o sursă prin stoc pentru ele...
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,833
Condensatori pot să te ajut eu să înlocuieşti, provided condensatorii, evident :smile:
 

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Messages
2,210
Am rezolvat cu toate, mai puţin cu memoria, plus că mi-am amintit de necesitatea unei carcase. Deci mai am nevoie de un 512 MB DDR (sau 2 x 256) şi de o carcasă normală, fără pretenţii. Sursă cică e.
 

Edis0n

addiction syndrome
Joined
Aug 2, 2004
Messages
385
2x256M DDR 400 MHz CL3 elixir e OK?
Carcasa cu sursa am eu, doar ca nu are linie de -5V sursa, tre vazut daca mere mobo cu el (proprietary HP).
 

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Messages
2,210
Sursă am un noname, nu-mi trebuie decât carcasa în sine, fierul adică. :smile: Memoria e OK.
 
Top Bottom