wirespot
Membru Senior
Revenind la subiect: eu folosesc acum un Nokia 2730 şi-s foarte mulţumit de el. Are MP3 player, radio şi ecran de 2 inch deci merge decent un Opera Mini pe el. Asta apropo de chestii pentru timpul liber. Dacă vrei jocuri, sînt pachete de cîteva sute pe torrente, tu să ai timp să le testezi (eu am pus un Tetris şi unul căruia nu ştiu cum îi zice, unul cu piese care sar una peste alta şi trebuie să rămîi cu una pe tablă, şi-mi ajung). În loc de cablu de date eu folosesc Bluetooth. Dacă preferi ai şi microUSB. Mufă de jack normală. Card microSD (teoretic de maxim 2 GB, practic poate şi 4 dar vede 3 şi ceva). Bateria e aceeaşi de la Nokia 1100.
Dacă zici că nu vrei net şi nu-ţi trebuie 3G poţi lua Nokia 2700, e mai ieftin cu vreo 50 de lei şi se zice că e şi ceva mai solid construit. Side by side. Din ăla are taică-meu şi la fel, e foarte mulţumit de el.
Dacă zici că nu vrei net şi nu-ţi trebuie 3G poţi lua Nokia 2700, e mai ieftin cu vreo 50 de lei şi se zice că e şi ceva mai solid construit. Side by side. Din ăla are taică-meu şi la fel, e foarte mulţumit de el.